Zonnepanelen
Derk Meijer Installatietechniek in
Veendam
<<=Terug naar plaats Veendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Derk Meijer Installatietechniek
Transportweg 72
9645KX Veendam

tel: 0598-612688

Extra informatie

Derk Meijer installatietechniek is een Installatiebedrijf die voor u alle Installatie werkzaamheden kan verzorgen voor zo wel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en goed geschoold tot op de dag van vandaag met de snel groeiende techniek van tegenwoordig is dit voor ons als bedrijf zijnde een prioriteit.   
Het bedrijf bestaat sinds 1985 en richt zich volledig op alle installatie werkzaamheden van de particuliere markt en de midden en kleine bedrijven sector (MKB).  
 
Service en kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben wij voor Uw als klant een Storing /service dienst die 7 dagen in de week 24 uur per dag voor u klaar staat, te bereiken onder telefoonnummer: 
 
- tijdens kantoor uren van 08:00 tot 16:30: 0598-612688 
- na 16:30 tot 08:00 uur ’s morgens onder telefoonnummer: 06-30098641 
 
Reden genoeg om ons uit te nodigen of kom eens langs. En vraag naar de vele mogelijkheden. 
Beveiliging, water, licht en warmte, wij zorgen voor u…. 
 
Wij noemen ons zelf niet voor niets Uw Meest Complete Installatiebedrijf. 
 
Zonnepanelen 
 
Wilt u uw eigen energie opwekken ? Pak dan de hoog waardige kwaliteit zonnepanelen Van Derk Meijer Installatietechniek. Naast goede advies, plaatsen en leveren van zonnepanelen beschikken wij over onze eigen service monteurs.  
 
Onze energiebronnen zijn beperkt. Maar de zon is onuitputtelijk. Zonne-energie is duurzaam, stil, veilig en schoon. 
 
Zonnepanelen hebben veel voordelen. Zonnepanelen zijn je eigen duurzame energiebron aan huis. Je energierekening gaat sterk omlaag en je draagt bij aan een beter milieu met zonnepanelen.  
 
Aanbieding van zonnepanelen!  
 
Wij bieden u diverse mogelijkheden voor koop van zonnepanelen. Interesse in energie besparen met zonnepanelen, bekijk dan de zonnepanelen aanbieding!  
 
De voordelen van Zonne energie:  
 
  • Lage energie kosten 
  • Geen prijsstijgingen 
  • Fiscaal aftrekbaar 
  • Hoger rendement dan sparen 
  • Milieuvriendelijk (co² neutraal) 
  • Geen onderhoud