Zonnepanelen
Betuwse Zonwering & Zonne-energie Systemen in
Tiel
<<=Terug naar plaats Tiel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Betuwse Zonwering & Zonne-energie Systemen
Grotebrugse Grintweg 166
4005AM Tiel

tel: 0344-614305

Extra informatie

Uw zonwerings- en zonnepanelenspecialist in de Betuwe   
Nieuwe zonwering of zonnepanelen nodig? Betuwse Zonwering in Tiel heeft gegarandeerd iets voor u! Ons zeer uitgebreide assortiment bevat alles op het gebied van zonwering, raamdecoratie en zonnepanelen. Wij leveren uitsluitend goede kwaliteitsproducten met goede garanties. Het hele traject begeleiden wij u, en voeren wij alles zelf uit. U hoeft dus geen externe partij in te huren voor de montage.  
 
Centrosolar is een leidende Europese speler in de ontwikkeling, productie en levering van zonnepanelen aan particulieren, bedrijven en installateurs. Centrosolar heeft een uitgebreid productassortiment van volledige zonne-energiesystemen. De zonnepanelen zijn bestendig tegen ieder weertype. 
 
Duurzaamheid 
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen bestaat voor ons niet alleen uit het aanbieden van duurzame oplossingen voor de huidige fossiele brandstoffen. Het productieproces van onze zonne-energiesystemen is ook zo duurzaam mogelijk. Voor de terugwinning van warmte, die ontstaat bij het lamineren, wordt gebruikgemaakt van afvoerlucht-warmtewisselaars, de kantoren zijn voorzien van geïntegreerde verwarmings- en klimaatplafonds en het dak van de productie- en magazijnhal is voorzien van een 300 kWp zonne-energie-installatie. 
 
Innovatief 
 
Het doel van de leverancier van zonnepanelen is even simpel als uitdagend: Wereldmarktleider worden op het gebied van hoogwaardige, betrouwbare en rendabele zonne-energiesystemen. Niet voor niets heeft Centrosolar Group AG - dat in 2007 is ontstaan uit een samenwerking van drie bedrijven - een groot servicenetwerk, een eigen R&D-afdeling en ultramoderne productiefaciliteiten waar de zonnepanelen intensief worden onderworpen aan allerlei kwaliteitsinspecties.