Zonnepanelen
Solar Noord in
Stadskanaal
<<=Terug naar plaats Stadskanaal

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solar Noord
Steenhouwer 22
9502 ET Stadskanaal

tel: 0599 - 650123

Extra informatie

Over ons   
Solar Noord is de specialist op het gebied van zonne-energie. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak bent u bij ons aan het juiste adres voor een duurzaam zonne-energiesyteem. Hierbij is ons uitgangspunt een hoog rendement en een kwalitatief hoogstaande installatie. Hierdoor bent u ook in de toekomst verzekerd van de hoogste opbrengsten. 
 
Eigen import 
 
Door eigen import bent u bij ons verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Verder worden wij door de hechte band met onze fabrikant Renesola op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van research en development. 
 
Solar Noord bestaat uit 30 gedreven medewerkers welke elke dag hard werken aan de meest nette installaties. 
 
Wilt u ook uw eigen 'energiecentrale' beginnen? Dan bent u bij Solar Noord aan het juiste adres. 
 
Huisman Warmtetechniek B.V. 
 
Solar Noord is onderdeel van Huisman Warmtetechniek B.V.,  
hiermee heeft Huisman haar wijde productrange nu nog verder  
uitgebreid. Solar Noord is opgezet om bestaande- en nieuwe klanten ook de voordelen te laten genieten van zonnepanelen. Hierbij staan natuurlijk uw portemonnee en de hoge kwaliteit die klanten van ons gewend zijn centraal. Solar Noord biedt u 
dan ook zonnepanelen met een zeer hoge opbrengst tegen 
een scherpe prijs. 
 
All-electric is de toekomst! 
 
Met beide bedrijven zijn wij klaar voor de toekomst met bijvoorbeeld gasloze woningen. De klimaatinstallatie van de toekomst zal wat ons betreft dan ook een all-electric installatie zijn inclusief eigen opwekking. Want wat is er nou mooier om een gebouw te verwarmen en te koelen met een elektrisch aangedreven warmtepomp, welke gevoed wordt door uw zonnepanelen. 
 
Wat is Zonne-energie? 
 
Dat zonne-energie ervoor kan zorgen dat men zelf elektriciteit of warmte kan opwekken is reeds bekend, maar dit is nog lang niet alles. Het gebruik van zonne-energie kent nog veel meer voordelen: 
 
•Het licht en de warmte van de zon zijn gratis. 
•Het opwekken van zonne-energie gebeurt geruisloos. 
•Door het gebruik van zonne-energie is men weinig tot niet afhankelijk van olieproducerende landen en grote energiemaatschappijen. 
 
Opbrengsten 
 
Solar Noord is importeur van het merk Renesola, de zonnepanelen van Renesola zijn verkrijgbaar in verschillende types en in verscchillende vermogens.  
Wanneer er bijvoorbeeld wordt gekeken naar een Renesola Monokristallijn 255 Wp paneel en als men uitgaat van een gemiddeld jaar, wat betreft 900 zonuren in Nederland, kan er per paneel 229,5 kWh worden opgebracht. Het gemiddelde elektriciteitsgebruik van een gemiddeld gezin is 3500 à 4000 kWh per jaar. 
 
Rendement op uw investering 
 
De tijd die men nodig heeft om een installatie voor zonne-energie terug te kunnen verdienen wordt sterk beïnvloed door het rendement dat een zonnepaneel heeft, hoe hoger dit rendement hoe sneller de installatie zich zal terugverdienen. 
 
Een rekenvoorbeeld: 
 
Stel u investeert € 4.850,- (incl btw) in een zonne-energiesysteem voor uw eigen woning, voor dit bedrag krijgt u 12 panelen, te weten circa 20m2 met een vermogen van 3060 Wp inclusief omvormer en bekabeling (exclusief montage) 
 
Wanneer uw dak een gunstige ligging heeft, dit wil zeggen op het zuiden, levert dit minimaal 2754 kWh stroom per jaar. De stroomprijs bedraagt momenteel circa 0,23 cent per kWh. Dit betekent dat uw investering u 633 euro per jaar oplevert, ofwel 13,2% rendement per jaar. 
 
Opbrengstgarantie: 
 
Op zonnepanelen worden door de producten opbrengstgaranties afgegeven tot maar liefst 25 jaar. Hierdoor loopt u nauwelijks risico op uw investering. Zonnepanelen zijn dus een goede investering en leveren u een gezond rendement. 
 
Een beter rendement dan bij de bank 
 
Met zonnepanelen van Solar Noord kunnen wij u een beter rendement bieden als bij uw reguliere bank. Zo krijgt u in de huidige tijd misschien 1,5 tot 2% rente op uw spaarrekening. In bovenstaand rekenvoorbeeld is te zien dat onze zonnepanelen u een rendement van maar liefst 13,2 % kunnen bieden. 
 
Ons advies luidt dan ook: 
 
“Stap vandaag nog in de zonne-energie, dan kunt u morgen beginnen met besparen!”