Zonnepanelen
Harry Kloeze Installatietechniek in
Stadskanaal
<<=Terug naar plaats Stadskanaal

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Harry Kloeze Installatietechniek
Hoofdstraat 109
9501 CR Stadskanaal

tel: 0599 618886

Extra informatie

Bedrijfsmissie en visie   
Missie Harry Kloeze Installatietechniek 
 
Wij zijn een enthousiast en gedreven familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt in de installatietechniek. 
 
Ons werkgebied is het noorden van Nederland en onze brede klantenkring varieert van de particuliere tot de zakelijke markt waarbij wij ons richten zowel op nieuwbouw- als renovatiewerkzaamheden. 
 
Wij ontzorgen u door het aanbieden en uitvoeren van een totaalpakket om uw woon- en werkklimaat zo aangenaam mogelijk te maken. Onze 24 uur service- en onderhoudsdienst staat garant voor optimaal doorgaand woon- en werkcomfort. 
 
De wensen van onze klanten staan centraal en dat vertaalt zich in: 
 
- Een heldere (gezamenlijke) aanpak; 
 
- Het maken van duidelijke afspraken;  
 
- Het nakomen van afspraken.  
 
Daarnaast vinden wij het persoonlijk contact en het hebben van één aanspreekpunt binnen de organisatie belangrijke kernwaarden in ons bedrijf. 
 
Wij bieden u als team zekerheid en een passende (maatwerk)oplossing door onze ruime ervaring, innoverend vermogen, gedegen expertise en vakbekwaamheid in de installatiebranche. 
 
Kortom: met één enthousiast team van medewerkers staan wij graag voor u klaar voor al uw werkzaamheden in de installatiebranche. 
 
Visie Harry Kloeze Installatietechniek 
 
Wij willen in de installatiebranche een passende en gedegen totaaloplossing aanbieden aan onze klanten met daarbij een uitstekende service.  
 
Wij willen dit bereiken door ons totaalpakket te blijven: 
 
- onderhouden door goede samenwerking in en buiten de organisatie, zodat onze werknemer- en klanttevredenheid toeneemt. 
 
- ontwikkelen door scholing en cursussen op gebied van installatietechniek en veiligheid, zodat de installaties aan alle regelgeving en veiligheidsvoorschriften blijven voldoen en onze professionele installatiemonteurs allround kunnen worden ingezet.  
 
- uitbreiden door ons nog meer te gaan richten op de mogelijkheden van duurzame energie voor het woon- en werkklimaat, zodat wij kunnen voorzien in de modernste energiebesparende oplossingen voor de klant.  
 
 
Bedrijfsmeerwaardes 
 
Wat het bedrijf Harry Kloeze u te bieden heeft 
 
'Voor al uw wensen op het gebied van totaal woon- en werkcomfort' 
 
Onze meerwaardes voor u 
 
 • Alles onder één dak  
 • Jarenlange ervaring  
 • Uitgebreid assortiment  
 • Eén aanspreekpunt  
 • Gedegen maatwerk oplossingen  
 • Hoogwaardige producten  
 • Persoonlijke aandacht  
 • Erkend installateur  
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding  
 • Duidelijke afspraken  
 • Garantie op installatiewerk  
 • Snelle levering  
 
Geschiedenis bedrijf 
 
In 1913 is het bedrijf opgericht door dhr. Reurich, als smederij in Vledderveen. Het was toen een eenmansbedrijf. In 1921 werd de smederij overgenomen door familie Kloeze. Het bedrijf werd in 1958 overgedaan aan zoon J.K. Kloeze. 
 
Vanaf 1 april 1986 was het bedrijf een Vennootschap Onder Firma (VOF) met als vennoten J.K. Kloeze en zijn zonen H. Kloeze en F.J. Kloeze. Per 1 november 1996 heeft H. Kloeze de firma verlaten en de overstap gemaakt naar de groothandel. De VOF werd omgezet in een B.V., waarvan de directie werd gevormd door F.J. Kloeze. In 2006 heeft hij de stap gemaakt om een vestiging in Groningen op te richten. 
 
In 2007 heeft H. Kloeze het bedrijf in Stadskanaal overgenomen van F.J. Kloeze. De bedrijfsnaam is veranderd van ‘Kloeze Installatietechniek B.V.’ naar ‘Harry Kloeze Installatietechniek B.V.’.  
 
Het bedrijf van Harry Kloeze is groeiende en telt op dit moment 25 werknemers. In 1992 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie in Stadskanaal. Er zijn geen nevenvestigingen. 
 
Energie besparing 
 
Harry Kloeze Installatietechniek - Op zoek naar nieuwe uitdagingen! 
 
Harry Kloeze Installatietechniek is een innovatieve onderneming die zichzelf voortdurend wil ontwikkelen en verbeteren. Regelmatig bezoekt ons team vakbeurzen en worden zij geschoold door fabrikanten en deskundigen. 
 
Wist u al dat de prijzen van gas en elektriciteit de komende jaren met 20% zullen stijgen? Harry Kloeze Installatietechniek adviseert zowel de zakelijke als particuliere markt graag over de mogelijkheden om energie – en zo kosten - te besparen. Dankzij de ruime ervaring op het gebied van duurzame energie en technieken kunnen wij u een zuinige installatie op maat bieden. Uiteraard kunt u ook voor de installatie en het onderhoud van de installatie bij Harry Kloeze Installatietechniek terecht. 
 
Kom eens langs in onze winkel. Wij vertellen u graag meer over de nieuwste technieken op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. 
 
U kunt bij Harry Kloeze Installatietechniek onder andere terecht voor bijvoorbeeld: 
 
•lage temperatuur installaties 
•warmtepompen (zonne-energie) 
•houtgestookte CV-ketels (outdoorboilers) 
•vloerverwarming 
•radiatoren 
•zonnepanelen 
•LED-verlichting 
•Hoogfrequentie verlichting