Zonnepanelen
Toes Solar in
Schagen
<<=Terug naar plaats Schagen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Toes Solar
Witte Paal 217
1742LA Schagen

tel: 0224-216518

Extra informatie

Toes Solar levert en monteert complete zonne-energiesystemen. Als onderdeel van Toes Montage BV met ruim 25 jaar ervaring in dak en gevelbouw heeft Toes Solar zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een betrouwbare partner voor particulieren, gemeentes, bedrijven en de agrarische sector.   
Toes Solar is speciaal gecertificeerd voor de montage van MAGE SOLAR® zonnepanelen uit Duitsland. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van: 
 
•Mage Solar  
•Sanyo 
•Talesun 
 
Toes Solar installeert omvormers van de volgende fabrikanten: 
 
•SMA 
•Mastervolt 
•KACO 
•Kostal 
 
Wij kiezen op ieder aspect van de ontwikkeling van een Photovoltaisch project voor optimale kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo werken wij al jaren samen met dezelfde fabrikant die achter ons staat bij eventuele storingen. Daardoor zijn wij gezamelijk in staat de beste garanties in de markt af te geven. Onze betrouwbaarheid wordt eveneens onderstreept door onze financiele stabiliteit (zie graydon). 
 
Voor ons familiebedrijf is het leveren van kwaliteit een verplichting naar de toekomst. 
 
Toes Soalar is gespecialiseerd in het ontwerp, de levering en montage van zonne-enerigiesystemen. 
 
Als onderdeel van familiebedrijf Toes Montage BV profiteren wij van de synergie tussen de constructieve bouwkennis aan de ene kant en de kennis van zonnepanelen aan de andere kant. 
 
Toes Solar is speciaal gecertificeerd voor de montage van MAGE SOLAR ® zonnepanelen uit Duitsland. Door deze samenwerking geven MAGE en Toes Solar de beste garanties: 
 
•10 jaar productgarantie 
•10 jaar montagegarantie 
•30 jaar vermogensgarantie 
 
Duurzaam Bouwen 
 
Naast zonne-energiesystemen biedt Toes Solar een breed scala aan duurzame producten om zorg te dragen voor een reductie van de CO2 uitstoot en een besparing van de energiekosten. Voorbeelden hiervan zijn: 
 
•Energiedaken (daktuin) 
•Roofclix® (geïsoleerde reflecterende daktegels) 
•Energiebesparende gevelpanelen 
 
Zonne panelen 
 
Geld besparen met zonne panelen 
 
Ondanks het feit dat zonne panelen niet in staat zijn om in de totale energiebehoefte van uw huishouden of bedrijf te voorzien, is het toch een goede keuze als u geld wilt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd prijs stelt op een schoon milieu. Zeker nu men verwacht dat energieprijzen zullen gaan stijgen, overwegen steeds meer particulieren en bedrijven om zonne panelen aan te schaffen om een deel van hun stroombehoefte af te dekken en aldus geld te besparen. Toes Solar kan u informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot zonne panelen. Neem contact met ons op. 
 
Zonne panelen betalen zich terug  
 
Toes Solar weet dat de aanschaf en installatie van zonne panelen geen goedkope aangelegenheid is. Toch zijn wij van mening dat het mogelijk is om uw investering in zonne panelen in een relatief korte tijd terug te verdienen. Toes Solar weet alles van het ontwerpen, leveren en monteren van zonne panelen. Daarnaast beschikken wij over een gepatenteerd montagesysteem waardoor wij niet alleen het optimale aantal zonne panelen kunnen bepalen, maar ook in staat zijn ze op de meest effectieve en efficiënte manier te plaatsen. Wil u weten hoe wij dat doen, vraag hier dan vrijblijvend informatie over op bij Toes Solar. 
 
Plaatsing zonne panelen altijd probleemloos 
 
Vaak komt het voor dat de dakconstructie van uw huis of bedrijf niet sterk genoeg is om de montage van zonne panelen mogelijk te maken. Omdat wij in de loop der jaren veel ervaring en expertise hebben opgedaan met de montage van daken en gevels, kunnen wij de zonne panelen ook in die situaties probleemloos plaatsen. Wij zorgen er eenvoudigweg voor dat de krachten via de straalconstructie worden weggeleid of wij brengen de dakverbeteringen aan die nodig zijn. Indien u ongewenste verrassingen bij de plaatsing van zonne panelen wenst te voorkomen, dan kunt u terecht bij Toes Solar. 
 
Algemene informatie 
 
De zon kan op twee manieren gebruikt worden voor het opwekken van energie: zonne-energie kan worden omgezet in warmte of stroom. Met zonnecollectoren en een zonneboiler kan water worden verwarmd, zodat er minder energie van buitenaf nodig is. Met zonnepanelen kan zonne-energie worden omgezet in stroom. 
 
Zonnestroom 
 
Zonnepanelen wekken stroom op met zonlicht deze omzetting heet in het Engels Photovoltaic (PV). Ook bij diffuus licht kunnen onze zonnepanelen zonlicht toch omzetten in energie. Wereldwijd is de PV zonne-energie de duurzame energiebron met het grootste potentieel. Het is op dit moment de grootst groeiende markt ter wereld. Bekijken onze brochure voor meer informatie over de werking van een zonnepaneelsysteem. 
 
Zonnewarmte 
 
Zonnewarmte is een technologie die zonnestraling benut om te verwarmen of te koelen. Zonnewarmte wordt ook wel thermische zonne-energie genoemd en is zowel op huishoudelijk niveau als op industrieel niveau te gebruiken. Enkele voorbeelden zijn het verwarmen van woningen, tapwater en zwembadwater, maar ook agrarische droging en koeling binnen industriële processen. Zonnewarmte geeft schone, veilige en duurzame energie.