Zonnepanelen
Loodgietersbedrijf TBS in
Schagen
<<=Terug naar plaats Schagen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Loodgietersbedrijf TBS
Veldstraat 4
1741 AN Schagen

tel: 0224 215678

Extra informatie

Loodgieter in schagen en omstreken nodig?   
Loodgietersbedrijf TBS is al jarenlang een begrip in Schagen en omstreken. Op het gebied van keukens, badkamers en sanitair blinkt TBS uit. Ook als u gewoon een installateur zoekt die de cv ketel komt installeren zullen veel mensen u Loodgietersbedrijf TBS aanbevelen. Wij komen persoonlijk langs om uw wensen door te nemen, alles in te meten en de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt van ons een offerte op basis van dit gratis kennismakingsgesprek. De offerte wordt indien gewenst met u besproken en bijgesteld aan uw pakket van wensen en eisen. Wat maakt de loodgieters van dit bedrijf anders dan van andere bedrijven? 
•Service staat bij ons vooraan. Wij komen persoonlijk langs om de situatie met u te bekijken, uw wensen door te nemen en u mogelijkheden voor te leggen. Dit kennismakingsgesprek is altijd gratis. Wij zijn een gemoedelijk bedrijf, bij ons hoeft het niet te officieel, tenzij u dit zelf wilt. 
•Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij maken graag iets wat perfect is. Als het gaat om uiterlijk, belangrijk in een badkamers of keukens maar ook als techniek belangrijk is zoals bij het installeren van de CV ketel en het leidingwerk. Een goed afgestelde ketel kan u vele euro’s per jaar besparen. 
•Prijs is voor iedereen belangrijk, ook voor ons. Doordat wij in alle prijs categorieën kunnen werken en meedenken met uw wensen stellen wij een persoonlijke plan van aanpak op. Hierdoor ontvangt u de hoogst haalbare kwaliteit, passend binnen uw budget. 
 
Onze 7 zekerheden 
 
  • 2000m2 showroom  
  • 3d tekening laten maken  
  • specialist in zinkwerk  
  • garantie op al onze producten  
  • ontstoppingsdienst, 24 uur per dag  
  • storingsdienst, 24 uur per dag  
  • altijd de beste prijs  
 
Zonnepanelen en zonneboilers 
 
Op het gebied van zonne-energie helpen wij u graag mee uw woning of kantoor energiezuinig te maken door zonnepanelen te plaatsen. Het plaatsen van zonnepanelen is een nieuwe dienst die wij als loodgieter aanbieden. In de afgelopen tijd hebben we in Schagen en omgeving al een aantal projecten uitgevoerd. Doordat wij de kennis van CV ketels en installaties hebben kunnen wij deze prefect op elkaar afstemmen. Naast elektriciteit kunnen wij ook uw warm water door de zon laten verwarmen. De ketel hoeft in de zomer niet warm water te stoken, de nodige energie komt dan direct uit de zon. De zonnepanelen van tegenwoordig hebben een hogere opbrengst dan vroeger. Dit helpt uw energie rekening op zowel gas als elektriciteit laag te houden. Wij maken graag de berekening samen met u, u weet dan precies wanneer u uw investering terug verdient heeft. Neem direct vrijblijvend contact met ons op!