Zonnepanelen
Geef Mij Zon in
Rotterdam
<<=Terug naar plaats Rotterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Geef Mij Zon
Vantaabaan 3
3045AJ Rotterdam

tel: 010-8209759

Extra informatie

Over Ons   
Geef Mij Zon Is gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige zonnestroomsystemen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben vestigingen in zowel Nederland als België en ons team heeft samen meer dan 8 jaar ervaring met het ontwerpen en plaatsen van zonnestroom systemen. Wij werken enkel met producten waarvan wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Onze zonnepanelen, omvormers en monatage materialen voldoen allemaal aan de geldende normen en zijn onafhankelijk getest.  
 
Persoonlijk 
 
Duurzaam ondernemen betekent voor ons ook eerlijk ondernemen. Wij willen dat u goed geïnformeerd bent, lang van uw zonnepanelen kunt genieten en nooit achteraf voor verrassingen komt te staan.  
 
Service 
 
Geef Mij Zon levert enkel maatwerk. Dit betekend dat wij altijd bij u thuis langs komen om uw situatie te bekijken en samen met u het beste aanbod samenstellen. Tijdens het bezoek zullen onze medewerkers tot in detail bekijken wat er in uw situatie nodig is. Door vooraf een goede opname van de situatie te maken voorkomen we problemen later.  
 
Hoog rendement? 
 
Het rendement van zonnepanelen is het bedrag dat u bespaart op uw elektriciteitsrekening. In Nederland mogen huishoudens salderen. Wij zorgen ervoor dat uw opgewekte energie altijd binnen uw eigen energieverbruik valt en binnen de saldeergrens. Het rendement verschilt per set, dak type en installatie kosten. Over het algemeen is de opbrengst rond te 12% per jaar. Dit rendement is dus een stuk hoger dan een bank- of spaarrekening. Er zijn ook speciale leningen voor de investering in zonnepanelen, zoals greenloans. Doordat het rendement van zonnepanelen zo hoog is, is uw besparing vaak hoger dan het bedrag dat u aan rente betaald! 
 
Duurzame transitie? 
 
Zonnepanelen zijn essentiëel voor de transitie naar een duurzame samenleving. Zonne-energie is de meest beschikbare vorm van energie en is snel op weg om de goedkoopste vorm van energie op aarde te worden. Door nu te investeren helpt u mee deze broodnodige transitie naar een duurzame samenleving mogelijk te maken. En laten we eerlijk zijn, het financiële voordeel is ook niet mis! 
 
Onafhankelijkheid? 
 
Energie raakt op, grote bedrijven drijven hierdoor prijzen op van energie. Ook overheden verhogen de belastingen op energie. Door zonnepanelen aan te schaffen krijgt u meer onafhankelijkheid. U kunt zorgeloos de komende 25 jaar genieten van uw eigen groene stroom, zonder elke keer weer de energierekening te zien stijgen. 
 
“Wat moet ik weten voor ik zonnepanelen aanschaf?” 
 
Waar bestaat een zonnepanelen systeem uit? 
 
Een zonnepanelen set bestaat uit panelen, een omvormer, het montage materiaal en de kabels naar de meterkast. Op het eerste gezicht denken veel mensen dat de panelen het belangrijkste zijn. Maar de omvormer is op zijn minst even belangrijk. De gelijkspanning van de zonnepanelen wordt door de omvormer omgezet in wisselspanning die in het elektriciteitsnetwerk van uw huis en in het net stroomt. Een standaard omvormer gaat tussen de 10 en15 jaar mee. Een micro omvormer gaat 25 tot 30 jaar mee. Het montage materiaal is per dak en type paneel verschillend. Onze pakketten zijn inclusief montage materiaal dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. 
 
Wie kan mijn zonnepanelen het best installeren? 
 
Het internet staat vol met problemen over zonnepanelen. Dit is jammer, want daardoor wordt dit mooie product minder betrouwbaar. Zeventig procent van de problemen wordt veroorzaakt door foutieve installatie. Wij werken enkel met ervaren en bevoegde installateurs wij wij reeds lange tijd mee smanewerken. Daarnaast wordt uw systeem na installatie altijd gecontroleerd door een expert van Geef Mij Zon. Op die manier bent u verzekerd van een goed functionerend systeem. 
 
Welke garantie krijg ik? 
 
Geef Mij zon kiest ervoor om enkel te werken met producten van gerennomeerde fabrikanten. Alle producten die wij aanbieden zijn van Europese bedrijven met Europese garanties en kwaliteitseisen. 
 
Mocht u ooit tegen een probleem aanlopen kunt u altijd bij ons terecht. U wordt nooit naar de producent of installateur doorverwezen. Bekijk onsproduct overzicht voor de exacte garantie termijnen.