Zonnepanelen
Elemental Generation BV in
Rotterdam
<<=Terug naar plaats Rotterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Elemental Generation BV
Straatweg 270a
3054 AP Rotterdam

tel: 010 4618318

Extra informatie

Welkom bij Elemental Generation!   
Elemental Generation is gespecialiseerd in verduurzaming van de energievoorziening en verbruik in de gebouwde omgeving. Op basis van vele jaren internationale ervaring in duurzame energie, technische gebouwinrichting, projectontwikkeling en financiering, zoeken wij in ieder project naar de optimale combinatie van technologie en rendement. Of het nu gaat om de optimale MVO uitstraling, het beste financieel rendement of de mooiste technische oplossing, in zowel het advies als in de implementatie van verduurzamingsprojecten staat uw doelstelling centraal. Zoekt u maatwerk in verduurzaming van gebouwen? Elemental Generation voor een geïntegreerde, kundige en degelijke aanpak. 
 
Vele jaren ervaring in zonne-energie in binnen en buitenland stelt ons in staat de juiste systemen te configureren voor uw locatie. Wij ontwerpen en bouwen systemen van klein tot hele grote gebouw-gebonden systemen van vele honderden panelen. Steeds kiezen wij voor kwaliteitsproducten en montage om de waarde van uw investering te borgen. Wij zijn er van overtuigd dat duurzaamheid alleen kansrijk is als deze gecombineerd kan worden met economische rentabiliteit. De dalende prijzen van zonnepanelen in de afgelopen jaren maken dat zonne-energie het economisch omslagpunt ook voor de zakelijk gebruiker heeft bereikt. De inzet van zonne-energie helpt u om de kosten van energie voor de komende 20 tot 30 jaren vast te zetten. Hierdoor zal een eigen zonne-energie installatie al snel leiden tot een blijvend lagere prijs voor de verbruikte stroom binnen uw bedrijf en gebouw. Als ondernemer of vastgoedeigenaar weet u bovendien dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geen loze kreet meer is. Een bijdrage leveren aan de vermindering van CO2 uitstoot en een duurzaam bedrijfsproces worden door klanten verwacht en maatschappelijk gewaardeerd. Zonne-energie is nu een zeer aantrekkelijke, zichtbare en relatief eenvoudige manier om MVO ook in en om uw bedrijf inhoud te geven. Elemental Generation bouwt zonne-energiesystemen van hoge kwaliteit omdat wij begrijpen dat uw investering in een dergelijk systeem een investering voor de lange termijn is. Ten minste 25 jaar moet de installatie mee gaan en de opbrengst leveren die u verwacht. Elemental Generation rekent alles degelijk voor u door om er voor te zorgen dat u een goed onderbouwde beslissing kunt nemen. Wij adviseren daarbij ook over de technische eisen die gelden voor de (tijdelijke) fiscale stimuleringsmaatregelen. Onze ervaring met zone-energie is groot en gaat meer dan 15 jaar terug. Onze componentkeuze en systeemontwerp staan op hoog niveau. Vanzelfsprekend monitoren wij de performance van uw installatie ook na oplevering om eventuele problemen direct aan te pakken. Hoe werkt zonn-energie eigenlijk? Link naar FAQ Is mijn dak geschikt voor zonne-energie?  
 
Onze benadering 
 
Iedereen is er van doordrongen dat verantwoorde omgang met onze omgeving niet alleen logisch is maar ook economische noodzaak is geworden. Klanten verwachten het, medewerkers willen het en onze kinderen verdienen het. 
 
Elemental Generation richt zich op verduurzamen van concepten en gebouwen in nieuwbouw en in renovatie. Het is een gegeven dat een groot deel van de Europese energie- en CO2 besparingsdoelstellingen gehaald kunnen worden door het reduceren van energieverspilling in de bestaande bouw. Wat betreft nieuwbouw is op Europees niveau al afgesproken dat “near-zero building” de norm wordt. 
 
Er zijn vele technische mogelijkheden in het verduurzamen van een gebouw. Daardoor verliest u gauw het overzicht. Bovendien prijst een ieder zijn eigen oplossing of product aan. Elemental Generation gidst u door dit vraagstuk heen door een geïntegreerde analyse en aanpak van iedere situatie te ontwikkelen. Ieder project is daardoor klant-specifiek, gericht op uw vraagstukken en behoeften, 
 
Ons stappenplan zorgt er voor dat onnodige of oneconomische investeringen worden vermeden en dat de gekozen aanpassingen naadloos als één geheel werken binnen uw gebouw.