Zonnepanelen
Zonnepanelen Rosmalen in
Rosmalen
<<=Terug naar plaats Rosmalen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zonnepanelen Rosmalen
Sportlaan 21
5242 CN Rosmalen

tel: 06-22785093

Extra informatie

Zonnepanelen Rosmalen   
Wie zijn wij en wat doen we? Energie besparen zit bij ons in de genen. Het is een soort automatisme geworden. Al jaren zijn we bezig met energie-besparing, onder andere met Photo-Voltaïsche (PV-)systemen. 
 
Met onze jarenlange interesse en ervaring in PV-systemen willen we graag onze expertise benutten in de omgeving van Rosmalen. Hier kunnen we vele particulieren en bedrijven voorzien van PV-installaties waarmee in deze buurt veel duurzame energie opgewekt kan worden. Lagere maandlasten voor de bewoners en je krijgt er een goed gevoel van. 
 
Samen met onze partners kunnen we met recht zeggen, dat we meer dan 25 jaar ervaring hebben op het gebied van PV zonne-energie. Wij zijn daarmee ook een betrouwbare partner voor u. 
 
Wilt u graag een eerlijk advies over de investering van PV-panelen? Neem dan contact met ons op en we maken een afspraak met u. U ontvangt na een bezichtiging van de situatie bij u thuis of uw bedrijf een vrijblijvende offerte op maat. 
 
Wat kost een zonnepaneel 
 
Wat kost een zonnepanelen installatie? Stel u verbruikt per jaar 3.000 kWh. Dan zou u een PV-systeem kunnen nemen van 3.500 Wp, ofwel 14 panelen. Deze investering kost kompleet geïnstalleerd € 6.300,00 incl. 21% BTW. Dat is € 1,80 per Wattpiek (was 5 jaar geleden ruim € 6,00). 
 
Wat levert zo’n installatie nou op? Het eerste jaar levert diezelfde installatie tussen de 3.000 en 3.100 kWh aan energie. Dat geeft een besparing van zo’n € 700,00. 
 
Maar dat doet deze installatie ruim 30 jaren lang. Als we dezelfde prijzen aanhouden voor de elektriciteit die u anders zou moeten kopen, dan levert deze installatie u minimaal € 21.000,00 aan besparing op. 
 
Maar er is meer: Uit ervaring kunnen we zeggen dat de energieprijzen elk jaar stijgen met gemiddeld 7% ( jaarafrekening, onder aan de streep). Over de periode van de laatste 10 jaar is de kostprijs van elektriciteit met 130% gestegen. Als u dat even meetelt voor de besparing die zonnepanelen u opleveren; U mag rekenen op enkele tienduizenden Euro’s voordeel. 
 
Nou moet de omvormer altijd één of twee keer in die periode vervangen worden. Maar omvormers zijn kwalitatief beter en ook niet meer zo duur als een aantal jaren geleden.