Zonnepanelen
BT zonne-energie in
Rosmalen
<<=Terug naar plaats Rosmalen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

BT zonne-energie
Biestkampweg 27
5249 JZ Rosmalen

tel: 073-8222157

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Even voorstellen  
 
 
BT zonne-energie is gevestigd in Rosmalen en richt zich op het geven van advies en de verkoop en installatie van zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. Ons werkgebied ligt binnen een straal van ongeveer 35 km rondom ’s-Hertogenbosch. Deze keuze hebben wij specifiek gemaakt omdat wij het belangrijk vinden onze klanten van een persoonlijke en snelle service te kunnen voorzien. Door mee te denken en u te ontzorgen in alle fases van het proces onderscheiden wij ons binnen dit marktgebied. Wij doen wat u verwacht! 
 
Teamwork 
 
Wij werken met een hecht klein team van gedreven deskundige mensen die op de hoogte zijn van alle normen en eisen. Door regelmatige training en opleiding blijft ons team van alle ontwikkelingen en voorschriften op de hoogte. Daarnaast beschikken wij over een betrouwbaar netwerk van leveranciers en onderaannemers, waardoor wij in staat zijn u een totaal oplossing te bieden. Belangrijk is de communicatie binnen onze organisatie. Afspraak is afspraak, daar staan wij voor!