Zonnepanelen
VIGAR in
Roosendaal
<<=Terug naar plaats Roosendaal

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

VIGAR
Dominéstraat 3
4701 JC Roosendaal

tel: 0165-536404

Extra informatie

CV-Ketels en Zonne­panelen van topkwaliteit   
U bent op zoek naar een nieuwe HR CV-ketel?  
Of wilt u gaan besparen met PV zonnepanelen? VIGAR biedt u altijd een oplossing op maat.  
 
Goed advies en hoge kwaliteit 
 
Installatiebedrijf VIGAR staat in Roosendaal en omgeving al vele jaren bekend om goed advies, kwaliteit en een uitstekende service. Wij werken uitsluitend met topmerken als Nefit en Vaillant.  
 
 
 
Vaillant's EcoTEC Plus HR-ketel volgens Consumentenbond 'Beste uit de test' 
 
De EcoTEC Plus HR-ketel van Vaillant - één van onze meest geadviseerde en geplaatste cv-ketels - ontving in september 2013 wederom het predicaat 'Beste uit de Test' van De Consumentenbond.  
Bekijk de folder  
CV-ketels van VIGAR  
 
 
Installatie PV zonnepanelen in Roosendaal en omstreken 
 
Beter voor het milieu en de portemonnee. Met onze PV zonnepanelen bent u verzekerd van een goede investering. Wij zijn een erkend installatiebedrijf en bieden u advies afgestemd op uw situatie. U wordt volledig ontzorgd, wijverzorgen de gehele installatie van op het dak tot in de meterkast.