Zonnepanelen
Zeggelaar Electra Installatietechniek BV in
Ridderkerk
<<=Terug naar plaats Ridderkerk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zeggelaar Electra Installatietechniek BV
De Schans 40
2983GT Ridderkerk

tel: 0180-412400

Extra informatie

Zeggelaar Installatietechniek maakt het waar    
Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van elektrotechniek, brandmeldinstallaties of datanetwerken? De specialisten van Zeggelaar Installatietechniek adviseren, rekenen, tekenen en installeren al meer dan 30 jaar complete installaties; van hoofdverdeler tot wandcontactdoos en lichtschakelaar in: 
 
◾Utiliteit 
◾Retail 
 
Storingsdienst 
 
Zeggelaar Installatietechniek denkt met u mee. Bij ons staan duurzaamheid, kwaliteit en preventief onderhoud voorop, want de continuïteit van uw bedrijfsprocessen is ook onze zorg. Slijtage, vuil en onjuist gebruik kunnen uw bedrijfszekerheid verminderen en onverwachte storingen veroorzaken. Zeggelaar Installatietechniek biedt u het comfort van diverse onderhoudscontracten voor noodverlichting, ontruimings- en brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties en een flexibele, professionele buitendienst. U kunt op ons rekenen: 24 uur per dag, 6 dagen in de week. 
 
Uw garantie 
 
Zeggelaar Installatietechniek hecht veel waarde aan een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers, waardoor service en onderhoud steeds verbonden blijven met uw budget, wensen en plannen. Wij zijn KOMO en VCA gecertificeerd. 
 
Professioneel Service en Onderhoud door Zeggelaar Installatietechniek  
 
Als professioneel installateur van elektrotechnische installaties staat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen bij ons centraal. Zeggelaar Installatietechniek hecht veel waarde aan de persoonlijke relatie met u als opdrachtgever. Hierdoor blijven service en onderhoud steeds verbonden met uw budget, wensen en plannen. 
 
Wij garanderen uw continuïteit door: 
 
◾duurzaamheid en kwaliteit 
◾preventief en periodiek onderhoud 
◾onderhoudscontract op maat 
◾24-uurs storingsdienst 
 
Storingsdienst 
 
24 Uur per dag, 6 dagen per week staan onze professionele storingsmonteurs voor u klaar. Ze kennen uw specifieke situatie en onderhoudscontract en zijn gericht op de continuïteit van uw bedrijf. De servicemedewerkers van Zeggelaar Installatietechniek zullen mogelijke toekomstige tekortkomingen tijdig signaleren, zodat preventieve acties direct ingepland kunnen worden.

Specialiteit
  • Elektrotechniek 
  • Datanetwerken 
  • Energie uit Zon & Wind 
  • Retail 
  • Brandmeldinstallaties 
  • Inbraakbeveiliging