Zonnepanelen
Inverter Solar in
Ridderkerk
<<=Terug naar plaats Ridderkerk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Inverter Solar
Oosterparkweg 35
2985SX Ridderkerk

tel: 0180-769171

Extra informatie

Inverter Solar is een internationaal zonnepaneelbedrijf met een vestiging in Nederland.  Wij wijden ons aan het leveren van hoge kwaliteit materialen voor PV-systemen en 
de beste service na aankoop voor onze gewaardeerde klanten. 
 
Inverter Solar BV is een expert in zonne-energie systemen voor woningen en bedrijven en de levering van complete PV-systeem (modules + omvormers + montage, enz.). Wij zijn toegewijd aan het toegankelijk maken van zonne-energie via betaalbare zonne-energie systemen voor onze klanten. Voortgekomen uit een Chinees-Australisch bedrijf, met inzicht op de Europese en voornamelijk Nederlandse markt, is Inverter Solar BV snel gegroeid en wordt met de dag sterker. 
 
Wij zijn strategische partner van de in China toonaangevende omvormerfabrikanten Ever-solar en Samil power en gewijd aan het ontwerpen, inkopen en de marketing van omvormers, zonnepanelen, rails en beugels. Ons bedrijf biedt de juiste stroom omvormer en controle oplossing voor zonne-energie-installaties. De producten zijn goedgekeurd volgens de G83, SAA (AS-4777), VDE, CE, ENEL Gids, RD1663, G59 / 2 en CQC certificeringen. 
 
Wat de toekomst betreft, blijft Inverter Solar B.V streven naar voortreffelijkheid, voor alle klanten, ongeacht nieuw of oud; 
voor geavanceerde technologie, hoge kwaliteit, en een perfecte service.