Zonnepanelen
Van Wijngaarden Elektrotechniek BV in
Papendrecht
<<=Terug naar plaats Papendrecht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Wijngaarden Elektrotechniek BV
Visschersbuurt 27
3356AE Papendrecht

tel: 078-6153283

Extra informatie

Van Wijngaarden Elektrotechniek BV   
Wij zijn een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf, opgericht in 1976 en er zijn 10 ondernemende mensen werkzaam. 
 
Gewaardeerde eigenschappen, zoals goede service, kwaliteit en betrouwbaarheid, hebben gezorgd voor een groot en gevarieerd klantenbestand.  
 
Samenwerking en open communicatie vinden wij belangrijk in de relatie met onze opdrachtgevers. 
 
Vanuit Papendrecht verzorgen onze vakbekwame elektromonteurs alle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. 
 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) 
 
Wie zijn blik op de toekomst richt zal begrijpen dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen steeds belangrijker wordt. Daarom besteden wij aandacht aan goed werkgeverschap en het steunen van maatschappelijke initiatieven in de vorm van sponsoring. Wij voeren een actief milieubeleid door onder andere gebruikte armaturen, lampen en batterijen in te zamelen. Wij richten ons steeds meer op het verminderen van energiegebruik, door ons onder andere bezig te houden met zuinige verlichting (o.a. LED), elektrische auto’s en zonnepanelen.

Specialiteit
  • Bedrijfsinstallatie  
  • Domotica  
  • Elektrische installatie  
  • Ventilatiesysteem  
  • Verlichting