Zonnepanelen
Haas Service in
Papendrecht
<<=Terug naar plaats Papendrecht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Haas Service
De Biezen 32-33
3355 ES Papendrecht

tel: 078 - 6413963

Extra informatie

Haas Service: installateur in Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht e.o.   
Haas Service is een vakkundig installatiebedrijf voor alle voorkomende verwarmings- en loodgieterswerkzaamheden. Wij zijn sinds april 1992 landelijk erkend installateur en verzorgen onder andere de aanleg van centrale verwarming, de vervanging van cv-ketels, de reparatie van dakbedekking en de renovatie van badkamers. Ook kunt u bij ons terecht voor storingen aan uw installatie en behoren onderhoudswerkzaamheden tot ons dienstenpakket. Als loodgieter en installateur zijn wij met name werkzaam in de regio Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk. 
 
Installatie- en servicebedrijf 
 
Haas Service met eigenaar Jan Haas, verzorgt voor u offertes en planningen met betrekking tot de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van loodgieters- en verwarmingswerken in en rondom het huis, kantoor of bedrijfspand. Doordat wij het karakter uitdragen van een servicebedrijf kunnen wij in de meeste gevallen direct of kort na een binnenkomend probleem of project actie ondernemen en uitvoering geven aan deze opdrachten. 
 
Wij zijn uw loodgieter en installateur voor: 
 
- het vervangen van cv-ketels 
 
- de aanleg van centrale verwarming 
 
- verbouwen van badkamers 
 
- installatie van keukens 
 
- het vervangen van dakbedekking, dakgoten en dakpannen 
 
- leidingwerk, verhelpen van lekkages en verstoppingen 
 
- installatie van zonnepanelen en zonneboilers 
 
- aanleg van warmtepompen en warmteterugwinning 
 
- installatie van airco- en ventilatiesystemen 
 
- scheepsinstallaties 
 
Dus bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter of installateur voor het verbouwen van uw badkamer, het vervangen en onderhouden van uw cv-ketel, het aanleggen van centrale verwarming of het vervangen van uw dakbedekking? Dan bent u bij Haas Service aan het juiste adres. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jan Haas, telefoon:  
078 - 641 39 63. Als erkend loodgieter en installateur zijn wij actief in de regio Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk. 
 
Zonnepanelen en zonneboiler installateur in Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam e.o. 
 
Zonnepanelen installateur  
 
Met de aanschaf van zonnepanelen of een zonneboiler kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Bovendien draagt u ook bij aan een beter milieu. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie en uw wensen te bespreken. Of u nu een plat dak of een schuin dak heeft, een zonnesysteem is vrijwel altijd mogelijk. Als duurzaam installateur zijn wij u graag van dienst in de regio Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Ridderkerk. 
 
Zonnepanelen  
 
De zonnecellen op het zonnepaneel wekken energie op door middel van zonlicht. De spanning die opgewekt wordt, wordt door een omvormer omgezet in bruikbare elektriciteit. Voor het genereren van stroom hebben zonnepanelen niet de gehele dag zon nodig. Zelfs op bewolkte dagen wordt er voldoende energie opgewekt. De installateur van Haas Service komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Hij weet precies hoeveel panelen met welk vermogen nodig zijn om uw woning te voorzien van voldoende elektriciteit.  
 
Zonneboiler 
 
In tegenstelling tot zonnepanelen, wekken zonneboilers geen elektriciteit op. Een zonneboiler zorgt voor warm water en eventueel voor de verwarming van uw woning. U heeft de keuze uit verschillende soorten boilers die warm water leveren: de standaard, cv en compacte zonneboiler. Het verschil zit vooral in de inhoud van de zonneboiler. Wilt u dat ook uw woning duurzaam wordt verwarmd? Dan is een zonneboilercombi het enig geschikte toestel. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.