Zonnepanelen
RE-source Renewable Energy in
Nuenen
<<=Terug naar plaats Nuenen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

RE-source Renewable Energy
De Tienden 24 /C
5674TB Nuenen

tel: 040-2300640

Extra informatie

Re Source Solar is nu SEI gecertificeerd   
RE-Source is een gespecialiseerde zonne-energie installateur met een geschiedenis die teruggaat tot eind jaren ’70 van de vorige eeuw. In de afgelopen meer dan 30 jaar is veel kennis opgebouwd waar onze klanten van kunnen profiteren. Wij kiezen voor hoogwaardige producten en betrekken deze vanuit een netwerk van betrouwbare en deskundige toeleveranciers. Uw duurzame installatie moet ook duurzaam zijn! 
 
In de uitvoering hebben we een team zeer ervaren mensen en leveren zo een totale installatie af, vrijwel altijd zonder tussenkomst van derden. 
Naast het, in eigen beheer, realiseren van zonne-energie installaties zijn wij actief betrokken bij publicaties op ons vakgebied, geven wij cursussen en ondersteunen en adviseren daar waar het nodig is. 
 
Omdat we trots zijn op de bijzondere geschiedenis van ons bedrijf hebben we deze een apart plekje op onze site gegeven. U krijgt zo een beeld van onze ruime ervaring en de bijzonder plaats die ons bedrijf, in de snel ontwikkelende markt voor zonne-energie, inneemt. 
 
- 5 jaar in top 5 van Greenchoice 
- Zonnepanelen 
- Zonneboilers 
- Meer dan 30 jaar ervaring 
- Particulier en professionals  
 
Een korte introductie 
 
RE-Source is een gespecialiseerde zonne-energie installateur met een geschiedenis  
die teruggaat tot eind jaren ’70 van de vorige eeuw. Het bedrijf is opgericht door  
Egbert Gramsbergendie samen met René Klein het verkoop team vormt en verantwoordelijk is voor de service en onderhoud.  
Zie verder bij contact wie u waarvoor kunt benaderen.  
In de uitvoering hebben we een team zeer ervaren mensen. 
 
RE-Source is een van de oprichters van het installateurs collectief SUNNed. Wij hebben daarmee een sterk samenwerkingsverband opgericht, met een scherpe inkoop van hoogwaardige producten. Voor deze groep verzorgen wij de technische trainingen. 
 
RE-Source, kwaliteit en continuïteit 
 
Het installatiebedrijf RE-Source in de huidige vorm is opgericht in 2004. We houden ons uitsluitend met zonne-energie bezig. De wortels van het bedrijf liggen meer dan 30 jaar terug. In 1979 richtte Egbert Gramsbergen, samen met studiegenoot John van Dam, het bedrijf Zonnevang op, als productie- en installatiebedrijf van zonneboilers. Zonnevang was één van de eerste pioniers op het gebied van zonne-energie in Nederland en RE-Source kan als een directe voortzetting daarvan beschouwd worden. 
 
Onze installatieervaring gebruiken wij om kennis die wij vergaard hebben over te dragen aan collega’s en andere partijen in de zonne-energie branche. Zo hebben we het afgelopen jaar aan de wieg gestaan van het installateurs-collectief SUNNned en verzorgen wij de technische ondersteuning van deze groep. Daarnaast zijn wij één van de schrijvers van het nieuwe ISSO handboek zonne-energie dat in de zomer van 2012 is verschenen. Tot slot kennen wij een servicepoot die zich voornamelijk bezighoudt met onderhoud en service aan grote zonne-energie installaties. 
 
Met de invoering van diverse subsidies in 2008 zijn veel aanbieders in zonne-energie ontstaan, geen van hen kan zich echter beroepen op een vergelijkbare kennis en ervaring. Onze klanten profiteren daarvan want: 
 
 
In een klanttevredenheidsonderzoek onder zonnepaneelbezitters door het energiebedrijf Greenchoice zijn wij al 3 maal op rij verkozen in de top-5 van beste zonne-energie installateur van Nederland.