Zonnepanelen
B&R Dakwerken B.V. in
Nuenen
<<=Terug naar plaats Nuenen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

B&R Dakwerken B.V.
De Huufkes 81
5674 TL Nuenen

tel: 040 2456544

Extra informatie

B&R Dakwerken en Zonnepanelen   
B&R Dakwerken B.V. is de specialist op het gebied van dakwerkzaamheden en installeren van zonnepanelen. Vakmanschap en ervaring van ruim 25 jaar, zorgen voor inhoudelijk specialisme. B&R Dakwerken B.V. is echter méér dan een dakdekkersbedrijf. B&R Dakwerken is partner, regisseur, adviseur en organisator voor al haar opdrachtgevers. In het vervullen van deze verschillende rollen voor onze relaties, zijn twee zaken zo solide als een dak op een huis: 
 
B&R Dakwerken B.V. behartigt uw belangen en heeft haar oog altijd gericht op een effectieve samenwerking. 
 
B&R Dakwerken B.V. werkt vanuit een eenvoudige visie en filosofie. Wij zijn trots op onze medewerkers omdat zij B&R Dakwerken B.V. maken tot ware specialist. Al onze medewerkers zijn vakmensen en hebben vakopleidingen genoten bij VEBIDak. Uiteraard worden zij met regelmaat bijgeschoold om zo te voldoen aan de meest recente ontwikkelingen. Oprecht advies, betrouwbare planning, gedegen uitvoering, veilig onderhoud en uitstekende nazorg. Wat ons betreft een wijze van werken die vanzelfsprekend is.  
 
B&R Dakwerken B.V. is met name betrokken bij grote en kleine projecten. We werken veel samen met overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen, particuliere en ontroerendgoed beheerders. Naast landelijke projecten vindt u ‘onze daken’ ruimschoots in Brabant. 
 
Kortom uw specialist is al uw dakwerkzaamheden en zonnepanelen. 
 
Wij zijn werkzaam in zink-, lood-, en bitumen dakbedekkingen, kunststof (PVC) dakbedekking, EPDM kunstofdaken, kleine timmerwerkzaamheden en het vervangen van dakbeschotten. 
 
Het vervangen dakpannen en aanbrengen van dakisolatie voor hellende daken behoort ook tot onze werkzaamheden. Wij beschikken ook over een groot assortiment van verschillende soorten dakpannen bij het bedrijf. Op afspraak kunt u deze komen bekijken. 
 
B en R TeamOnze producten zijn van hoge kwaliteit. De leveranciers zijn steeds bezig met het verbeteren van producten die wij verwerken. De materialen hebben een KOMO en BDA keur. Dit staat voor kwaliteit en een goed getest product. 
In onze eigen zink-/loodzetterij kunnen wij alle voorkomende afvoerenen zinken deklijsten op maat maken. 
 
Het plaatsen van lichtkoepels en dakramen behoort tevens tot onze werkzaamheden. 
 
Ook hebben wij een grote assortiment dak singels van hoge kwaliteit. die geplaatst worden door onze vakmensen . 
 
Op alle nieuw geleverde daken geven wij standaard 10 jaar verzekerd dakgarantie!