Zonnepanelen
Remozon in
Nederweert
<<=Terug naar plaats Nederweert

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Remozon
Kleine steeg 2 /A
6031NX Nederweert

tel: 0495-624847

Extra informatie

In 1999 werd het bedrijf Reemers Elektromontage opgericht. Het bedrijf startte, zoals zovele, als eenmanszaak. In de loop der jaren groeide het uit tot een bedrijf met een aantal personeelsleden. Allen gespecialiseerd, deskundig en enthousiast over hun vak. Dit weerklinkt in vele opdrachten met mooie resultaten.   
Sinds 2009 richt Remozon zich ook op manieren om duurzame energie op te wekken. Vooral op de installatie van zonnepanelen. De oude bedrijfsnaam deed daardoor geen recht meer aan de duurzame werkzaamheden binnen dit bedrijf, waardoor er in 2012 voor gekozen is het bedrijf te hernoemen tot Remozon. 
 
Met de ervaring, kennis en kunde van Remozon, staat het bedrijf voor vakkundig geïnstalleerde elektrische installaties en zonnepanelen voor bedrijven en particulieren. 
 
Door klein te blijven, kan de klant rekenen op persoonlijke aandacht en een op maat gemaakte installatie. 
 
Remozon is vertrouwd en duurzaam. Maar Remozon biedt bovenal KWALITEIT. 
 
Uw wens is voor ons leidend. Wij bieden u de installatie die bij uw energiebehoefte past. Als leverancier en installateur van hoogwaardige installaties en zonnepanelen, bieden wij u een duurzame toekomst. U heeft profijt van onze kwaliteit. Daar staan wij voor! 
 
Remozon adviseert, levert en installeert onder het motto: 
 
Vertrouwd & Duurzaam 
 
Zonne-energie 
 
Door te kiezen voor zonnepanelen zult u enorm besparen op uw energiekosten en kunt u bijdragen aan een schoner milieu. Nadat u de investering heeft terugverdiend, zult u profiteren van gratis stroom! De terugverdientijd bedraagt gemiddeld maar 8 tot 10 jaren. 
 
Remozon heeft ruime ervaring in het installeren en onderhouden van kleine en grote systemen voor duurzame energieopwekking. Zowel voor bedrijven als particulieren. 
 
U wilt op een duurzame manier energie opwekken, om uw portemonnee en/of het milieu te sparen? 
 
Neem dan contact met ons op. 
 
Op verzoek verzorgen wij een vrijblijvende offerte. 
 
Hoe gaat het in z’n werk? 
 
Het proces om te komen tot een vakkundig geïnstalleerd systeem verloopt als volgt: 
 
U doet een aanvraag via deze site of u belt ons. 
Remozon neemt contact met u op om een afspraak te plannen. 
Om een passend advies te kunnen verstrekken, is een bezoek ter plaatse erg nuttig. Remozon beoordeelt de ligging van het pand waarop u de panelen wenst te plaatsen en beoordeelt de draagkracht van de dakconstructie. 
Afhankelijk van de omvang van de installatie wordt een extern deskundige ingeschakeld voor de constructieve engineering. 
Vervolgens ontvangt u een advies en offerte op maat. Hierin is vermeld: het te installeren type zonnepaneel om een zo groot mogelijk rendement te verkrijgen, de benodigde werkzaamheden voor installatie en aansluiting, de duur van de werkzaamheden en de kosten, eventuele alternatieven. 
Bij vragen wordt de offerte besproken en/of aangepast. 
Na uw goedkeuring volgt een opdrachtbevestiging en wordt de aanvang van de werkzaamheden in overleg met u gepland.  
 
Doe-het-zelfpakketen 
 
Voor de doe-het-zelvers levert Remozon ook op maat gemaakte DHZ-pakketten die eenvoudig kunnen worden gemonteerd. Aardige bijkomstigheid: nadat u de panelen heeft gelegd en bevestigd, sluit Remozon aan, test en stelt de installatie in bedrijf. Zo bent u verzekerd van een goede werking van de installatie. 
 
Productinformatie 
 
Remozon installeert producten en materialen van de volgende leveranciers.  
 
 • Montage systemen 
 • Clickfit 
 • Schletter 
 • Zonnepanelen 
 • Rec 
 • GH Solar 
 • Yingli 
 • Recom 
 • Renesola 
 • ET Solar 
 • Sunpower 
 • Omvormers 
 • SolarEdge 
 • SMA