Zonnepanelen
Kessels Installaties BV in
Nederweert
<<=Terug naar plaats Nederweert

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kessels Installaties BV
Pannenweg 117
6031 RK Nederweert

tel: (0495) 631224

Extra informatie

Kessels Installaties BV: Uw totaal installateur   
Actie: Huur of Lease nu een Nefit Proline HR-ketel vanaf EUR 20 per maand 
 
Jan Kessels, directeur van Kessels Installaties BVKessels Installaties B.V. is een middelgroot installatiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in Midden-Limburg voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij installeren en onderhouden complete installaties op de gebieden: electro, loodgieterswerken, sanitair, en centrale verwarming. Daarnaast beschikken we over een eigen afhaalbalie waar particulieren en zelfstandigen terecht kunnen voor het afhalen van installatiematerialen en deskundig advies met betrekking tot de toepassing ervan. 
 
In totaal zijn er 20 mensen tot uw dienst, waarvan een 15-tal monteurs verdeeld over de drie afdelingen. 
 
Doelstelling van Kessels Installaties B.V.: 
 
“Kessels Installaties B.V. wil haar klanten een totaalpakket (alle disciplines: electro, loodgieterswerken, sanitair en centrale verwarming) aanbieden met als uitgangspunt het leveren en installeren van veilige en kwalitatief goede installaties. Met haar Service & Onderhoudsafdeling wil ze de geïnstalleerde installaties naar de toekomst toe in de gewenste conditie houden en storingen binnen 24 uur verhelpen.” 
 
Vandaar onze slogan: 
 
Kessels Installaties BV Maakt het voor U compleet!!  
 
 
Wek uw eigen energie op met zonnepanelen 
 
Plaatsen van zonnepanelen op een schuin dakMet behulp van zonnepanelen is het mogelijk om uw eigen duurzame energie op te wekken. Er zijn grofweg twee methodes om met behulp van zonnepanelen energie op te wekken, namelijk: 
•PV-panelen (van het Engelse 'Photo-Voltaic'), in dit paneel wordt zonne-energie omzet in elektriciteit. De fotovoltaïsche cellen zetten het zonlicht om in stroom. De elektriciteit die u met dit paneel opwekt kunt u opslaan voor eigen gebruik of terugleveren aan uw energieleverancier. 
•Zonnecollector, in dit paneel wordt veelal water verwarmd met behulp van de zonne-energie. Toepassing van dit paneel is geschikt voor een aansluiting op uw cv-installatie. 
 
Waar moet u rekening mee houden: 
 
•tot 600Wp (3 panelen) mag u de installatie op een bestaande wandcontactdoos monteren. 
•boven de 600Wp is een aparte eindgroep van 16A vereist. 
•de electriciteitsmeter dient geschikt te zijn voor het terugleveren van energie. 
•Bij netbeheerder Enexis (Limburg) kijken ze na aanmelding automatisch of uw electriciteitsmeter geschikt is voor teruglevering, zo niet dan wordt hij gratis vervangen. 
•Het aanmelden van de installatie kunnen wij voor u verzorgen. 
•Heeft u geen subsidie op de produktie van electricieteit dan heeft u geen bruto-produktiemeter nodig. 
 
Referenties 
 
Kessels Installaties heeft ervaring met het installeren van zonnepanelen, hieronder vindt u enkele links naar referenties waar wij deze systemen geplaatst hebben: 
 
•Woning Nederweert  
•Natuurmonumenten Swartbroek 
•PV panelen op een pannendak Baexem 
•PV panelen en een zonneboilersysteem Weert