Zonnepanelen
van den Heuvel Centrale Verwarming in
Mijdrecht
<<=Terug naar plaats Mijdrecht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

van den Heuvel Centrale Verwarming
Rendementsweg 2e
3641 SK Mijdrecht

tel: 0297 - 287070

Extra informatie

Al twintig jaar verzorgt van den Heuvel Centrale Verwarming op vele adressen in De Ronde Venen en wijde omgeving het onderhoud en de aanleg van centrale verwarmingsinstallaties.   
Vanaf 1993 zijn wij werkzaam als gespecialiseerd bedrijf voor de inspectie, periodieke onderhoudsbeurten en storingen aan cv-ketels, combi-ketels en geisers. 
 
Hieruit voort gegroeid is onze installatie afdeling, eerst uitsluitend voor het vervangen van cv-ketels en kleine wijzigingen aan de installatie, maar nu ook als uw TOTAAL INSTALLATEUR. 
 
Wij zijn u graag van dienst op het gebied van tal van installatie werkzaamheden zoals: 
 
 • Verwarming 
 • Ketel vervanging 
 • Installatie wijzigingen 
 • Nieuwe installatie plaatsen 
 • Service & Onderhoud gastoestellen Loodgieterswerk 
 • Binnenhuis riolering 
 • Waterleiding 
 • Gasleiding  
 • Groene energie 
 • Zonnewarmte 
 • PV Panelen 
 • Warmtepomp Overige werkzaamheden 
 • Elektrotechniek 
 • Airconditioning  
 
Zonnepanelen Particulier 
 
Wij als vooruitstrevend installatiebedrijf willen een duurzamer milieu. Hier helpen wij dan ook graag aan mee door zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen maken het mogelijk om de kracht van zonlicht om te zetten naar energie. De zonnepanelen worden ook wel PV-cellen genoemd. Dit staat voor Photo-Voltaic-cellen. De zonnepanelen zijn eenvoudig op het dak van uw huis of bedrijfspand te plaatsen. 
 
Het zonnepaneel 
 
Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen die uit meerdere lagen silicium bestaan. Deze cellen maken het omzetten naar elektriciteit mogelijk. In Nederland is het zo dat de zonnepanelen nooit op 100% van het wattage kunnen presteren. In berekeningen wordt daarom uitgegaan van een opbrengst van 80% uitgedrukt in wattage. Het vermogen van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in Watt-piek, één Watt piek levert in Nederland ongeveer 0,9 kWh op. Op jaarbasis kunt u dus 225 kWH aan stroom opwekken door het plaatsen van één zonnepaneel. 
 
De Installatie 
 
Om het gehele systeem te kunnen instaleren zijn een aantal onderdelen vereist om het systeem werkend te krijgen. Hierbij gaat het uiteraard om de zonnepanelen zelf maar ook een omvormer en elektriciteitskabels behoren hiertoe. De plaatsing van de zonnepanelen staat direct in lijn met het rendement dat u weet te behalen met de zonnepanelen. In Nederland presteren de zonnepanelen het beste in het westen van Nederland. Wanneer het dak van uw huis of bedrijfspand richting het zuiden is gesitueerd en het mogelijk is om de zonnepanelen onder een hellingshoek van 30 graden te plaatsen is het rendement het hoogst. 
 
Rendement 
 
Niet geheel onbelangrijk is het rendement dat u op de investering van de zonnepanelen kunt behalen. Gecombineerd met de toenemende energieprijzen en de huidige ontwikkelingen is het mogelijk om 10% rendement te behalen. U genereert groene stroom en behaald ook nog een financieel rendement. 
 
Offerte op maat 
 
Bent u positief geworden over de plaatsing van zonnepanelen maar zijn er nog onduidelijkheden of concrete vragen. Dan is dat geen enkel probleem, in een persoonlijk gesprek laten wij u graag de voordelen zien van zonnepanelen, ook laten wij u kennis maken met de andere duurzame oplossingen. Het is mogelijk om nog meer rendement te behalen met alternatieve energiebronnen. Ook kunnen wij u een offerte op maat aanbieden voor de plaatsing van de zonnepanelen en mogelijk andere duurzame oplossingen. 
 
Heeft u graag direct inzichtelijk welke besparing u kunt realiseren door de toepassing van zonnepanelen?