Zonnepanelen
JDG Zonnesystemen in
Mijdrecht
<<=Terug naar plaats Mijdrecht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

JDG Zonnesystemen
Productieweg 2
3641 RN Mijdrecht

tel: 0297-581877

Extra informatie

JDG Zonnesystemen: Voor niets gaat de zon op!   
Wie wil er nou niet besparen op zijn energiekosten? Heeft u al eens gedacht aan zonnepanelen? 
Door de dalende prijzen van zonnepanelen en de stijgende energieprijzen, verdienen de zonnepanelen zich binnen ongeveer tien jaar terug. Op dit moment door de mogelijkheid om uw BTW retour te vragen en de verlaagde btw op arbeid ligt de terug verdientijd rond de 6 tot 8 jaar. 
Daarnaast is het opwekken van stroom door zonnepanelen schoon en draagt u hierdoor bij aan een schoner milieu. De zon is een onuitputtelijke energiebron. Zelfs bij bewolkt weer wordt licht omgezet in energie. 
JDG zonnesystemen adviseert, levert én installeert zonnesystemen zowel bij particulieren als bij bedrijven. Alles in één hand en dat is onze kracht. 
 
Voor klanten die zelf hun zonnesysteem willen monteren, biedt JDG Zonnesystemen de mogelijkheid om een "doe-het-zelf pakket " op maat te bestellen. U kunt hierbij gebruik maken van onze deskundigheid bij de samenstelling van uw pakket. Vraag naar de mogelijkheden. 
 
BTW retour op zonnepanelen 
 
Tot voor kort ging iedereen in Nederland er vanuit dat energie terugleverende particulieren geen BTW-ondernemers waren. Het Europese Hof heeft echter recent geoordeeld dat een particulier voor de BTW als ondernemer wordt aangemerkt als hij de opgewekte elektriciteit aan het elektriciteitsnet levert.  
 
Door deze beslissing van Het Europese Hof betekent dat dat particulieren tot maximaal 21 procent kunt besparen op de aanschafkosten - en 6 procent op de plaatsingskosten (zie artikel hieronder) - van uw zonnepanelen. Deze uitspraak is in beginsel bindend voor alle EU-lidstaten. 
 
U dient zich zo spoedig mogelijk bij de Belastingdienst aan te melden als BTW-ondernemer (de Kamer van Koophandel schrijft eigenaren van zonnepanelen niet in als ondernemer). U kunt dan namelijk mogelijk (deels) de BTW over de aanschaf- en plaatsingskosten van uw zonnepanelen terugkrijgen. Uw voordeel kan daarmee oplopen tot maximaal 21 procent op de aanschafkosten (en 6 procent op de plaatsingskosten) van uw zonnepanelen.