Zonnepanelen
Dijkhuizen Zonne-energie in
Marum
<<=Terug naar plaats Marum

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Dijkhuizen Zonne-energie
Transportweg 16
9363TL Marum

tel: 0594-549282

Extra informatie

Wie zijn wij:   
Dijkhuizen Installatiebedrijf BV levert al sinds 1965 producten en diensten in verschillende vakgebieden: loodgieters- en elektrawerk, dakwerk, verwarming en ventilatie, (brand)beveiligingssystemen, energiebeheersing, luxe producten, onderhoud en service. Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI, en worden jaarlijks gekeurd door KEMA en NCP. 
 
In deze koude periode wilt u in een lekker warm huis c.q. kantoor zitten. 
 
Dijkhuizen zal u niet in de kou laten zitten: neemt u contact met ons op voor een afspraak voor onderhoud of voor vrijblijvend advies voor een nieuwe cv-ketel:  
0594 - 549282  
 
Aktueel: 
 
Verlaging van de BTW naar 6% per 1 maart 2013 t/m 1 maart 2014. Het verlaagde BTW percentage geldt voor de arbeidscomponent van de definitieve faktuur van verbouw, onderhoud en plaatsing zonnepanelen bij woningen die ouder zijn dan 2 jaar. 
 
Onze afdelingen: 
 
In verband met de diversiteit in producten en diensten is DIJKHUIZEN opgesplitst in: 
 
- Dijkhuizen Installatiebedrijf B.V. 
- Dijkhuizen Security B.V.  
- Dijkhuizen Brandbeveiliging B.V. 
- Dijkhuizen 
 
Duurzaam  
 
Wat doen wij 
 
Ook in onze projecten zijn wij divers: nieuwbouw of renovatie en zakelijk of particulier. 
Een extra dienstverlening is onze 24-uurs storingsdienst. 
Wanneer u buiten werktijd of op vakantiedagen belt met Dijkhuizen Installatiebedrijf B.V. wordt u automatisch doorverbonden met de betreffende monteur.  
Mocht u een voicemail krijgen, dan is onze monteur op dat moment in gesprek. Spreek dan uw naam, telefoonnummer en de storing in. Onze monteur belt u zo spoedig mogelijk terug. 
 
Contact 
 
Kantooruren : maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. 
Ons werkgebied betreft voornamelijk Groningen-Friesland-Drenthe. Andere regio’s uitsluitend in goed overleg. 
 
Wilt u informatie of advies, neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0594 - 549282 of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 
Dijkhuizen Installatiebedrijf houdt zich o.a. bezig met gas-water-elektra, (vloer)verwarming-ventilalatie, zink- en dakwerk.  
 
 
Heeft u een cv-ketel die onderhoud nodig heeft, of waarbij u twijfelt of deze nog wel genoeg capaciteit levert? Of wilt u een nieuwe badkamer en heeft u daarbij hulp nodig voor het leveren en installeren van nieuw sanitair? Of misschien heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u in de woonkamer een vloerverwarming... 
 
Voor deze en nog meer vragen, opties en zelfs combinaties kunt u bij DIJKHUIZEN INSTALLATIEBEDRIJF terecht.  
Neem voor een vrijblijvende offerte en/of informatie contact op met één van onze medewerkers via ons contactformulier of telefonisch 0594 - 549282. 
 
Producten en Diensten 
 
DIJKHUIZEN DUURZAAM levert producten en diensten zoals het leveren en installeren van zonnepanelen [zonnewarmte en zonnestroom], aardwarmte/warmtepompen, maar ook duurzame producten als centraal stofzuigersysteem en airco. 
 
HOT-item 
 
DUURZAAM is een hot-item op dit moment. U kunt u onder andere denken aan de onuitputtelijke bronnen als de zon en de aarde. Hieruit kunnen we warmte halen om onze huizen en ons water te verwarmen. Maar ook om stroom op te wekken. Hier zijn vele mogelijkheden in om dit te bereiken. 
 
Contact 
 
Mocht u geïnteresseerd zijn in Duurzaam, maar weet u niet precies wat voor u, uw woning of uw bedrijf het beste is. Neemt u dan contact op met Dijkhuizen Duurzaam op telefoonnummer 0594 - 549282 of reageer via ons contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 
Zon is gratis, maar waarom krijgt u dan nog steeds koude rillingen van uw energierekening? U kunt energie en gas besparen. Met de ervaringen van Dijkhuizen Installatiebedrijf kunt u uw investering snel terugverdienen.  
 
Subsidie  
 
Voor subsidie op zonnepanelen kunt u informatie hierover en het aanvraagformulier vinden bij: www.agentschap.nl 
 
Verschillen 
 
Je hebt Zonnepanelen voor warmte en zonnepanelen voor stroom. Het woord spreekt eigenlijk al voor zich: de zonnewarmtepanelen zorgen d.m.v. buisjes in de panelen voor de verwarming/warm water en de zonnestroompanelen zorgen d.m.v. foto-cellen voor de electriciteit opwekking. 
 
Besparing 
 
Zonnepanelen zijn zeer duurzaam en energiezuinig en leveren een grote CO2 besparing. Dit is goed voor het milieu...en uw portemonnee. De zon is een gratis energiebron die prima benut kan worden. De ideale dakhelling is op het zuiden gericht. 
 
De voordeligste 
 
Dijkhuizen Duurzaam is steeds op zoek naar de beste zonnepanelen voor onze klanten. Een goede kwaliteit en een redelijke prijs.  
 
Driedubbel Duurzaam 
 
In een project van ons is de eerste combinatie van Nederland m.b.t.duurzaam geplaatst:  
Zonnestoompanelen én Zonnewarmtepanelen én een warmtepomp. Enkele foto's hiervan hebben we geplaatst in onze rubriek.