Zonnepanelen
Installatiebedrijf Nijboer in
Marum
<<=Terug naar plaats Marum

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Installatiebedrijf Nijboer
Wendtsteinweg 33
9363 AL Marum

tel: 0594-643000

Extra informatie

Installatiebedrijf Nijboer voor zakelijk en particulier    
Installatiebedrijf Nijboer in Marum is een familiebedrijf, opgericht in 1982. Wij zijn totaalinstallateur voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij regelen uw installatiewerk waarin techniek, functionaliteit, duurzaamheid, comfort en de beste economische oplossing met elkaar verweven zijn. Ons werkgebied betreft niet alleen Marum en directe omgeving. Wij zijn actief in de drie noordelijke provincies! 
 
U kunt bij ons terecht voor ontwerp, advies, inspectie, aankoop, aanleg, onderhoud en vernieuwing van: 
 
- Verwarming 
- Elektra 
- Dak- en zinkwerken 
- Gas 
- Water en sanitair 
- Riolering 
- Duurzame energie  
 
Daarnaast zijn wij voor de zakelijke markt ook actief op het gebied van: 
 
- Advies en ontwerp 
- Inspecties 
- Meet- en regeltechniek 
 
Zekerheid van kwaliteit 
 
Installatiebedrijf Nijboer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Voor u een hele geruststelling als het gaat om uw  
gas-, water- en elektrische installaties! 
 
Installatiebedrijf Nijboer is aangesloten bij UNETO-VNI, dé vakorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Door zowel SEI als STERKIN zijn wij erkend voor de disciplines gas, water en elektra. Ook is ons bedrijf VCA gecertificeerd en werken wij al jaren volgens het BRL 6000 kwaliteitssysteem. Jaarlijks worden wij door TÜV Nederland gecontroleerd. 
 
Wij hanteren de leveringsvoorwaarden van Uneto-Vni.  
 
Zonne-energie: een hoger rendement dan de gemiddelde spaarrekening!  
 
U denkt na over het toepassen van duurzame energie bij u thuis of in uw bedrijf. Wij hebben de meest praktische oplossing: u breidt uw bestaande cv-installatie uit met een Nefit SolarLine zonneboiler. U gebruikt het gratis daglicht om warm water aan te maken voor keuken, douche en bad. 
 
Kies voor de zon 
 
Een Nefit zonneboiler past bijna overal; de compacte boiler sluiten wij aan op uw cv-ketel en de zonnecollector wordt fraai afgewerkt geplaatst op uw dak (of aan uw gevel). Snel geïnstalleerd en u profiteert direct van de zon! 
 
5 Redenen om NU over te gaan op een zonneboiler:  
 
- Jaarlijkse tot 60% besparen op energie voor warm water (http://php.nefit.nl/bespaartest/index.html) 
- Fors hoger rendement dan de gemiddelde spaarrekening 
- Uw investering verdient zich dubbel terug 
- Groen energielabel levert voordeel op bij verkoop van uw woning 
- Subsidie mogelijk (kijk op www.energiesubsidiewijzer.nl) 
- Direct bijdragen aan een beter milieu  
 
De voordelen van Nefit SolarLine: 
 
- Hoge kwaliteit, hoog rendement 
- Onderhoudsvrije collectoren, lange levensduur 
- Geschikt voor vrijwel ieder woningtype 
- Royaal warmwatercomfort 
- Ook leverbaar voor (vloer)verwarming (Nefit SolarLine 3-300)  
 
Wij zijn uw specialist 
 
Installatiebedrijf Nijboer is erkend Solar Specialist van Nefit. Wij staan garant voor duidelijke voorlichting, vakkundige installaties en de beste service. Graag adviseren wij u persoonlijk over de mogelijkheden. 
Bel vandaag nog!  
 
Produceer nu zelf stroom  
 
Met onze Nefit CentroSolar zonnepanelen kunt u uw eigen groene stroom opwekken. Energie uit gratis daglicht, tientallen jaren lang! 
Een mooi vooruitzicht als u bedenkt dat de elektriciteitsprijs de afgelopen tien jaar is verdubbeld en de komende jaren zal stijgen met 10% per jaar. 
 
Blijvend lagere energierekening 
 
Met zonnepanelen hebt u minder last van prijsstijgingen: u produceert uw eigen groene stroom. Dat levert u meer rendement op dan de beste spaarrekening of een belegging. De opgewekte zonnestroom die u niet gebruikt, wordt automatisch teruggeleverd aan het energienet (zie ook: http://www.consuwijzer.nl/Ik_wil_advies_over/Energie/Duurzame_energie/Teruglevering_van_energie). De installatie verdient zichzelf dubbel terug. En stel dat u uw woning zou verkopen: een groen energielabel levert gemiddeld 3 tot 4% extra op. Ook bedrijfspanden zullen in waarde stijgen met een eigen energievoorziening. 
 
De voordelen van Nefit zonnestroom: 
 
- Unieke zekerheden: complete installatie van een vertrouwd A-merk 
- Eenvoudig te plaatsen onderhoudsvrije zonnepanelen van Duits topfabrikaat 
- TÜV-gekeurd met 26 jaar opbrengstgarantie 
- 5% Hogere opbrengst dan vergelijkbare systemen 
- Beter voor het milieu, geen CO2-uitstoot 
 
Installatiebedrijf Nijboer is uw specialist 
 
Wij geven u graag persoonlijk advies over de beste oplossing voor uw situatie. Neem contact op voor meer informatie. 
Als erkend Solar Specialist van Nefit staan wij garant voor duidelijke voorlichting, vakkundige installaties en de beste service.  
 
Duurzame warmte uit de grond 
 
Een elektrische warmtepomp is een passend antwoord op de vraag naar de toepassing van duurzame energiebronnen, zonder uitstoot van schadelijke stoffen. De aarde levert zo'n bron van schone energie: de warmte van de aardkorst en het grondwater.  
Een warmtepomp benut deze energiebron voor de verwarming van uw woning of bedrijfspand en het water in de keuken en badkamer. 
 
Investering met rendement 
 
Naast de jaarlijks oplopende besparingen op uw energierekening zorgen ook de lange levensduur en de geringe onderhoudskosten voor een hoog rendement op uw investering. 
Door de overheid worden investeringen in energiebesparende maatregelen steeds vaker fiscaalvriendelijk behandeld. Er zijn ook gemeenten en beheerders van energienetten die subsidie geven op warmtepompen en warmtepompboilers. Informeer ernaar!  
 
Met een Nefit Auris E elektrische warmtepomp verwarmt u uw woning/pand met maar liefst 75% gratis en schone aardwarmte. Ook het water in de keuken en badkamer wordt door de warmtepomp verwarmd. Optioneel kan de Auris E ook koelen in de zomer.  
 
De voordelen van de Nefit Auris E: 
 
- Warmte met 75% gratis aardwarmte 
- 165 Liter warm water, verwarmd door de aarde 
- Verkoeling in de zomer, met water uit de bron 
- Voortdurend een behaaglijke temperatuur in huis 
- 's Nachts hoeft de verwarming niet laag, de aarde blijft warmte leveren 
- Mogelijkheid van subsidies en/of fiscaal voordeel 
- Onderhoudsarm: de Auris E is zeer bedrijfszeker en vraagt weinig onderhoud 
- Hoogwaardige onderdelen: alle componenten zijn van duurzame materialen en recyclebaar 
- Geen emissies: ontziet het milieu, geen rookgassen 
- Energieprestaties: uiterst gunstig voor EPC (nieuwbouw) en Energielabel (bestaande gebouwen)  
 
Aardwarmte als verwarmingsbron 
 
Op de juiste diepte heeft de ondergrond een constante temperatuur van ongeveer 12oC. De warmtepomp voert die warmte op tot een voldoende hoge temperatuur om te worden gebruikt voor verwarming en warmwatervoorziening. Dit proces vraagt uiteraard energie.  
Waar echter traditionele verwaringssystemen hun energie volledig uit fossiele brandstof halen, onttrekt de aardwarmtepomp haar energie voor het grootste deel (70 à 80%) uit de aarde.  
 
Advies van installatiebedrijf Nijboer 
 
Wilt u weten hoe een warmtepompinstallatie het beste aansluit bij uw wensen? Wij zijn Nefit Comfort-dealer. Laat u door ons adviseren en neem contact met ons op.