Zonnepanelen
Zonne-Energie Op Maat in
Leidschendam
<<=Terug naar plaats Leidschendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zonne-Energie Op Maat
Veursestraatweg 187
2264 EG Leidschendam

tel: (070) 2629416

Extra informatie

Installatie & onderhoud   
Zonnepanelen 
 
Zonnepanelen kunnen worden geplaatst op bijna alle daken. De meeste woningen hebben een schuin of een plat dak. Dankzij de door ons gebruikte solide bevestigingsmaterialen is er geen situatie waar geen zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn ‘open veld’ installaties mogelijk, deze zijn meestal ergg rendabel. Als laatste kunnen we ‘roof-integrated’ systemen aanbieden, waarbij de zonnepanelen (of glasplaten met zonnecellen) als (deel van uw) dak gaan fungeren. Er kan bijvoorbeeld ook een carport mee worden bedekt.  
 
Onze aanpak 
 
1.Opmeten en inventariseren. 
 
Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Er wordt onder andere. gekeken naar de dakconstructie en naar de ligging van het dak ten opzichte van de zon. Daarnaast wordt de locatie van de meterkast in kaart gebracht en beoordelen we waar- en hoe – de omvormer en leidingen het beste geplaatst kunnen worden. In samenspraak met de klant bepalen we de plek waar de panelen uiteindelijk gemonteerd worden. 
 
2.Samenstellen systeem en opstellen offerte 
 
De gegevens wordt door een van de medewerkers op ons kantoor verwerkt in een legplan. Aan de hand van deze gegevens kunnen we precies beoordelen wat de werkzaamheden inhouden en welk systeem er voor uw situatie het meest geschikt is. Er zal een systeem op maat worden samengesteld waardoor u nooit voor teveel extra’s betaalt, maar alleen dat wat er uiteindelijk bij u gemonteerd wordt. 
 
3.Montage 
 
Na akkoord op de offerte volgt er een afspraak voor de uiteindelijke montage van de panelen en de omvormer. De montage duurt een dag (tot een maximum van 14 panelen), al naargelang de weersomstandigheden. 
 
4.Service en onderhoud 
 
Na montage en oplevering is het systeem direct operationeel. Zonnepanelen hebben niet veel onderhoud nodig. Het onderhoudscontract bestaat dan onder andere uit een jaarlijkse controle en is daardoor voordelig. 
 
Onderhoud, service & installatie 
 
Hou uw installatie in topvorm 
 
Zonnepanelen hebben niet veel onderhoud nodig. Doordat de panelen schuin op het dak zijn gemonteerd, zal vuil er na een regenbui vanaf spoelen. De panelen zijn bedekt met geavanceerd en gehard glas, dat tegen een stootje kan.  
 
Echter: een zonne-installatie is meer dan de zonnepanelen alleen: zo is er de complete koppeling met het electriciteitsnetwerk en de aansluiting met het internet. We monitoren maandelijks voor u of het rendement conform verwachting is, en stellen daar waar nodig bij. 
Vandaar dat wij een jaarlijkes controle adviseren: eventuele storingen of defecten kunnen in een snel stadium aan het licht komen waardoor een eventuele reparatie niet in de papieren hoeft te lopen. Daarnaast heeft u twee keer per jaar recht op een calamiteitenoproep, we komen dan kosteloos langs als er bijvoorbeeld een defect is, of iets kapot. We kunnen u volledig ontzorgen.  
 
Vereniging van Eigenaren 
 
Zonne-Energie Op Maat levert ook aan VVE’s. Vaak is het verbruik voor de algemene ruimtes aanzienlijk. 
 
1.Zonnestroom 
 
Veel VVE’s kiezen ervoor om dit verbruik terug te dringen door Zonnepanelen te laten plaatsen. Wij hebben hier veel ervaring mee. Er moet een nieuwe 3-fase groep(en) komen, waar komt de omvormer, hoe gaan we met de bekabeling om en hoe kunnen we de panelen het best op het dak plaatsen. Kort samengevat, het loont! Vanaf de eerste dag van installatie begint u al met besparen/verdienen. Binnen maximaal 8 jaar heeft u de installatie terugverdiend. En Zonne-Energie Op Maat heeft een handige manier bedacht om ook voor VVE’s gebruik te maken van subsidies. Aan alle kanten Win-Win!