Zonnepanelen
Sunnyfix in
Leidschendam
<<=Terug naar plaats Leidschendam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Sunnyfix
Doctor van Noortstraat 113
2266 GV Leidschendam

tel: 06-24616677

Extra informatie

Even voorstellen   
Wij zijn een jonge onderneming die gepassioneerd is van energiebronnen, waarbij we ons vooral richten op energie uit de zon. De laatste tijd zijn er steeds meer mensen die zich afvragen of deze vorm van techniek en energieopwekking ook wat voor hen is.  
 
Ons doel 
 
Door de veelheid van websites, technische termen en aanbiedingen zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer. Hier willen wij u mee helpen.  
We hopen dat deze website u zal stimuleren om het heft in eigen handen te nemen en dat u concreet over zal gaan op aanschaf van een mooie installatie waar u de rest van uw leven plezier van heeft in het zelf genereren van uw energie en het drastisch terugbrengen van uw energiekosten. Wij willen hierin graag uw partner zijn.  
Pas als u op uw eerstvolgende verjaardagsfeestje tevreden opschept over uw installatie zijn wij het ook.  
 
Waarom ons 
 
Wij bieden u systemen aan op maat, zodat u met plug en play uw installatie in een paar uurtjes voor elkaar heeft. Natuurlijk willen wij u met alle plezier hierbij helpen.  
Onze panelen zijn zeer goedkoop en van uitstekende kwaliteit. Door onze zeer scherpe inkoop kunnen wij met recht zeggen dat we de goedkoopste van Nederland zijn. Maar goedkoop is geen duurkoop in dit geval. De combinatie van topproducten die wij aanbieden zijn het resultaat van jarenlange ervaring en research. In deze site wordt uitgelegd waarom.