Zonnepanelen
Solar Electricity Systems BV in
Leeuwarden
<<=Terug naar plaats Leeuwarden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solar Electricity Systems BV
Icarusweg 40
8938 AX Leeuwarden

tel: (0)88 9000272

Extra informatie

Producent zonnepanelen: CETC-48   
Solar Electricity heeft voor u één van de beste producenten uit China geselecteerd. CETC48 is in 1964 opgericht en daarmee één van de meest ervaren en gerenommeerde bedrijven op zonnecel en zonnepaneel gebied in China.  
 
De exclusieve samenwerking tussen CETC en Solar Electricity staat garant voor een uitstekende kwaliteit van de zonnepanelen tegen een scherpe prijs. In het regelmatig overleg staat ook maatschappelijk verantwoord ondernemen op de agenda. De CETC zonnepanelen worden in Nederland geleverd onder de merknaam Solar Electricity/ZKX.  
 
ZKX zonnepanelen 
 
Zonnepaneelafmeting 990 x 1650 mm met een dikte van 40 mm.  
Gewicht van een paneel is 19 kg.  
Goede afwerking van de panelen garandeert een lange levensduur en een opbrengstgarantie van 25 jaar.  
Desgewenst kunnen wij ook 230 Wp zonnepanelen en volledig zwarte panelen (245 Wp) leveren.  
 
Omvormers 
 
Omnik omvormers 
 
Omnik omvormers zijn transformatorloos, wat betekent dat ze een zeer hoog rendement hebben en bijzonder stil zijn. Verder zijn ze uitgerust met een Wifi/Ethernet verbinding. Alle Omnik omvormers zijn inclusief monitoring systeem. U kunt op elk gewenst op uw computer, ipad of iphone zien wat uw zonnepanelen opbrengen.  
 
Mastervolt omvormers 
 
Naast Omnik hebben wij ook omvormers van het Nederlandse merk Mastervolt. Het type omvormer is afhankelijk van de omvang van de installatie. In ruim 17 jaar leverde Mastervolt honderduizenden omvormers aan even zovele tevreden gebruikers.  
 
Montagemateriaal 
 
Dit is een slimme en snelle montagemethode voor een schuin pannendak. De aluminium haken worden snel en efficiënt om de panlat geklemd. Meer informatie over deze montagemethode lees onderstaande brochures: 
 
SolarBear 
 
Een intelligente betonnen draagconstructie voor zonnepanelen. De zonnepanelen kunnen eenvoudig en direct op de SolarBear worden bevestigd en zorgen gelijk voor de nodige ballast. Twee vliegen in een klap! Meer informatie op www.se-products.nl  
 
De voordelen: 
 
  • Minder kosten 
  • Minder bevestigingsmateriaal 
  • Snellere montage 
  • Minder milieubelastend 
  • Volledig recyclebaar 
  • Handige montagehulp, SolarGrip 
  • Energiezuinig productieproces  
 
SolarBear monteren 
 
Solar Electricity Systems werkt samen met Femtogridyou tube logo 
 
Femtogrid zorgt er voor dat ieder individueel zonnepaneel op het dak optimaal functioneert (ieder paneel heeft een eigen MPP tracker). Normaal zijn zonnepanelen in serie gezet, waarbij de zwakste schakel, bijvoorbeeld een paneel dat in de schaduw ligt, de opbrengst van de hele serie bepaalt. Denk hierbij aan schaduw door een dakkapel, schoorsteen of boom. Omdat Femtogrid ieder paneel individueel optimaliseert, wordt met Femtogrid het probleem van beschaduwing beperkt tot alleen het paneel dat in de schaduw ligt. Of wel een ideale oplossing voor daken met af en toe schaduw of bij meerdere panelen met een verschillend vermogen. 
 
Wilt u meer informatie over het Femtogrid Systeem neem dan contact met ons op (088 9000 272).  
 
NICE glas/glas paneel: daglicht tussen de zonnecellenyou tube logo 
 
Een innovatie van Solar Electricity Products in samenwerking met Apollon Solar, speciaal voor BIPV (gebouw geïntegreerde zonnepanelen) en systemen waar de architect speciale wensen heeft. Door de twee glasplaten valt er daglicht tussen de zonnecellen door. Solar Electricity Products gaat de NICE zonnepanelen in Leeuwarden produceren. 
 
PV-GIDS: waterdicht geïsoleerd dak met zonnepanelen 
 
Onze PV-GIDS, PV Geïntegreerd Isolerend Dak Systeem, is een combinatie van een waterdicht, geïsoleerd dak met zonnepanelen, tegen een uitermate scherpe prijs. Ideaal bij renovatie (asbestsanering) maar ook nieuwbouw van industriële panden en woningen. 
 
Meer weten over dit systeem? 
Bekijk de animatie over de plaatsing van PV-Gids op Youtube