Zonnepanelen
Installatietechniek Dijkstra in
Leeuwarden
<<=Terug naar plaats Leeuwarden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Installatietechniek Dijkstra
Poptawei 180
8919 AM Leeuwarden

tel: 058 - 2519226

Extra informatie

Installatietechniek Dijkstra   Uw duurzame vakinstallateur 
 
Vraag nu een offerte voor zonnepanelen aan! 
 
CV ketels - PV panelen - Zonnekoeling - Actie - EPA  
 
Elke installatie is uniek. Onze medewerkers denken daarom graag met u mee en bieden u flexibele en nieuwe oplossingen. Van ontwerptekening tot de totale uitvoering kunt u op ons maatwerk rekenen. 
 
Als totaalinstallateur zijn we thuis in alle installatiedisciplines. Nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud, service en totaal projecten u bent bij Dijkstra Installatietechniek op het juiste adres 
 
Al drie generaties lang runnen de Dijkstra’s hun bedrijf. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid van dorpssmid tot installateur. Het is dus een bedrijf met een grote hoeveelheid kennis en ervaring. 
 
Johan Dijkstra, directeur, heeft in 1998 het bedrijf van zijn vader overgenomen. 
 
In 2001 is het bedrijf van Jellum naar Leeuwarden verhuisd. We zijn gevestigd in een voormalige boerderij aan de oude rijksweg van Leeuwarden naar Marssum. 
 
DUURZAME ENERGIE 
 
Duurzaam is het modewoord van de laatste jaren. Alles moet groener, zuiniger en milieuvriendelijker. Fossiele brandstoffen raken op, het klimaat verandert en de zorgen over het milieu nemen toe. Regeringen en deskundigen pleiten voor stimuleren, ontwikkelen en gebruiken van duurzame energie. Sommige vinden dat we moeten 'consuminderen'; de kachel bijvoorbeeld een paar graden lager of korter douchen. 
 
Installatietechniek Dijkstra biedt een ruim assortiment duurzame producten, welke u kunt combineren met uw bestaande installatie. Denkt u hierbij aan: zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en uw boerderij verwarmen met behulp van de vrijgekomen warmte van het koelen van de melk! 
 
Installatietechniek Dijkstra is de specialist in innovatie, duurzame oplossingen en producten voor zowel de zakelijke markt als voor consumenten.