Zonnepanelen
Techmaro / Accuweb.nl in
Hoogvliet rotterdam
<<=Terug naar plaats Hoogvliet rotterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Techmaro / Accuweb.nl
Klompenmakerstraat 47a
3194 DD Hoogvliet rotterdam

tel: 010-4166521

Extra informatie

TECHMARO, ACCU'S - ACCU TOEBEHOREN - ZONNE ENERGIE   
Technmaro / Accuweb is opgericht in januari 2002. Wij zijn gevestigd in Hoogvliet, Zuid Holland en gespecialiseerd in accu's, zonnepanelen en aanverwante artikelen. Met 25 jaar accu ervaring kan men met recht spreken van een accuspecialist. Wij hebben de missie om uit te groeien tot één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse accumarkt. Wij trachten dit te bereiken door naast een scherpe prijsstelling, uitstekende kwaliteit, snelle leveringen vooral een uitstekende service te verlenen. 
 
Kortom de jarenlange ervaring, het uitgebreide assortiment kwaliteitsaccu's met alternatieven. De ruime voorraadposities, goede service en snelle, betrouwbare leveringen maken Accuweb de ideale partner voor u als afnemer. 
 
Wij leveren accu's, zonnepanelen en toebehoren aan de meest uiteenlopende sectoren. Het assortiment is verdeeld over een aantal productlijnen, gezamelijk bieden zij een oplossing voor alle denkbare accu toepassingen. Tot de klanten van Accuweb behoren onder andere garagehouders, fleetowners, shiphandlers, carrosseriebouwers, schadeherstelbedrijven, scheeps- en jachtwerven, offshore en industrie, overheid en particulieren. 
 
Wij hopen dat deze site u voldoende informatie verschaft over ons leveringsprogramma en activiteiten. 
 
Mocht u ondertussen vragen en/of opmerkingen hebben over ons assortiment of juist een prijsopgave wensen te ontvangen dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. U kunt ons bereiken via: info@accuweb.nl of via het telefoonummer: 010-4166521. 
 
Wij wensen u veel plezier op onze site en zien met belangstelling uit naar uw reactie. Uiteraard hopen wij op een goede, langdurige en vooral succesvolle samenwerking.  
 
Zonnepanelen voor uw camper, caravan, boot of tuinhuis. 
 
Zonnepanelen, 12 jaar fabrieks garantie en 25 jaar vermogens garantie.  
 
Alle producten zijn uit voorraad leverbaar.