Zonnepanelen
Alleco Energy Group BV in
Hoogvliet rotterdam
<<=Terug naar plaats Hoogvliet rotterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alleco Energy Group BV
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet rotterdam

tel: 010-2310900

Extra informatie

Alleco Energy Group droomt van een Nederland met zestien miljoen energieleveranciers. Die afzonderlijk of gezamenlijk hun eigen energie opwekken met de kracht van zon, wind en water.   
Minder betalen voor energie, minder vervuilen door uitstoot en onafhankelijk energie opwekken: zaken die heel logisch klinken. Alleco Energy Group maakt deze zaken graag tot realiteit en onderzoekt samen met u uw mogelijkheden tot duurzame, onafhankelijke energieopwekking. 
 
Eerlijke energie  
 
Elektrische energie maakt ons leven gemakkelijker: het maakt wonen comfortabel, werken efficiënt en communiceren eenvoudig. Logischerwijs maken wij er graag gebruik van. Elke dag groeit ons gezamenlijke verbruik een stukje meer. 
 
Alleco Energy Group is ervan overtuigd dat aan deze energiebehoefte op een duurzame manier kan worden voldaan. Wij geloven namelijk in een Nederland waarbij ieder huis, kantoor en school onafhankelijk stroom produceert. Met zon, wind en water als eerlijke energiebron. 
 
Houdbaar advies  
 
Alleco Energy Group beschikt over ruim 20 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van duurzame energieconcepten binnen zowel de publieke- als private sector. Daarbij staat het creëren van meerwaarde bij elk project centraal. Energie opwekken is daarbij de kunst niet, waar voor ons de uitdaging ligt is in het vinden van een energieoplossing die klopt. Waarbij u precies opwekt wat u nodig heeft, op de manier die bij u past.  
 
Met goed onderbouwd advies zorgt Alleco Energy Group ervoor dat u niet alleen vandaag, maar ook morgen profiteert van duurzame energie.  
 
De Belastingdienst heeft antwoord gegeven op de vragen die zijn opgeworpen nadat het Europese Hof van Justitie oordeelde dat zonnepaneeleigenaren btw-ondernemers zijn. 
 
De staatssecretaris geeft aan: “Als u als particulier met zonnepanelen energie levert aan uw energieleverancier, kunt u door een uitspraak van het Europese Hof worden aangemerkt als ondernemer voor de btw.” 
 
Dit betekent dat u als particulier de BTW over de aanschafprijs van uw zonnepanelen kunt terugkrijgen.  
 
Voorwaarden 
 
U moet daarbij voldoen aan een aantal voorwaarden. Ook moet u BTW gaan afdragen over de zonnestroom die u levert. Via de zogenaamde ‘kleine ondernemersregeling’ kunt u echter weer vrijstelling vragen voor deze BTW-afdracht. Op de website van de Belastingdienst kunt u het document downloaden met alle vragen en antwoorden. 
 
Als u dit te complex vindt om zelf te regelen, dan nemen we de administratieve rompslomp graag van u over. In samenwerking met een professioneel administratiekantoor zorgen wij dat uw zaken netjes worden geregeld. 
 
U bent overigens niet verplicht om zich aan te melden bij de Belastingdienst. U mag dan uiteraard ook geen BTW terugvragen. 
 
Ook zonnepanelen op uw dak? 
 
Zonder de BTW wordt uw aanschaf nu in één klap 21% goedkoper. 
 
Wist u dat u met zonnepanelen zelf stroom opwekt voor zo’n 7ct per kWh? (complete installatie, inclusief montage). Als u bedenkt dat uw huidige prijs voor stroom zo’n 23ct is, dan bent u dus 70% goedkoper uit met zonnepanelen. 
 
En u maakt een fors rendement op uw investering. Als we defensief rekenen, dan kunt u naar verwachting 14-17% jaarlijks rendement maken. Dat is fors hoger dan wat u krijgt op uw spaarrekening. U verdient bovendien de installatie terug in 6-7 jaar.