Zonnepanelen
KeiZon Zonwering & Geveltechniek in
Hengelo
<<=Terug naar plaats Hengelo

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

KeiZon Zonwering & Geveltechniek
Nijverheidsweg 9
7255RA Hengelo

tel: 0575-465400

Extra informatie

Kwaliteit wint altijd bij KeiZon Zonwering & Geveltechniek   
Team en showroom 
 
Ons team bestaat uit vader en zoon Leenen en 3 vaste medewerkers. Ze komen afspraken stipt na.  
Kwaliteit leveren vinden we zeer belangrijk. Alle producten worden op maat geleverd. In onze eigen werkplaats maken we de rolluiken en rolhorren. 
 
Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat, blijkt wel uit de extra garantie die geboden wordt, dus boven de productgarantie. En als u een onderhoudscontract aangaat, wordt het geleverde ieder jaar gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig bijgesteld.  
 
Een vrijblijvende afspraak en offerte zijn mogelijk. Komt u gerust langs in onze showroom voor een gesprek en een kopje koffie. 
 
Leveringsprogramma 
 
Zonwering voor buiten en binnen, kozijnen, overkappingen, veranda's.... het is maar een kleine greep uit alles wat KeiZon Zonwering & Geveltechniek te bieden heeft.  
 
Actie  
 
Nu het volop herfst is met laaghangende zon hebben we een leuke najaars actie, waarbij u ook volgend jaar volop kan genieten van de zomer.  
Deze actie betreft flinke kortingen op een knikarm scherm of screen. Kijk voor meer informatie op onze nazomeractie zonwering. Vraag naar de voorwaarden.  
 
Najaar winter: overkappingen 
 
Nu de weersomstandigheden veranderen in kou, regen en wind ruimen de meeste mensen hun tuinset op. Zou het niet prettig zijn om langer van het buiten zitten te kunnen genieten? KeiZon heeft hiervoor prima oplossingen. Denk hierbij aan een vaste, beweegbare of pergola overkapping. Een verlenging van uw huis én een verlenging van het zomergevoel.  
Als u denkt aan een overkapping of veranda: het basis overkappingssysteeem kan worden uitgebreid, met talloze mogelijkheden van een eenvoudige overkapping tot een luxe serre van glas, compleet met zonwering. 
 
Binnenzonwering 
 
Op het gebied van binnen zonwering zijn er shutters en rolgordijnen,  
maar ook Face Light-gordijnen: een elegante oplossing waarbij lichtinval en inkijk perfect kunnen worden geregeld.  
Verder is onderhoud en reparatie van bestaande zonwering mogelijk.  
 
Groene energie 
 
KeiZon levert en plaatst zonnepanelen en windenergie.  
Vraag naar de mogelijkheden.

Specialiteit
 • Buiten zonwering  
 • Rolluiken  
 • Binnen zonwering  
 • Horren Scheidingswanden  
 • Overkappingen Pergola  
 • Overkappingen beweegbaar  
 • Overkappingen vast  
 • Kozijnen  
 • Zonnepanelen  
 • Onderhoud Reiniging  
 • Reparatie Onderdelen