Zonnepanelen
Alles Uit De Zon in
Hengelo
<<=Terug naar plaats Hengelo

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alles Uit De Zon
Ruurloseweg 80 /C
7255MA Hengelo

tel: 0575-463575

Extra informatie

Hier kunt u terecht voor verschillende zonne-energiesystemen zoals Zonneboilers die geschikt zijn voor zowel tapwater als vloerverwarming en ook zwembadwater of jacuzzi verwarming, maar ook voor PV installaties waarmee u uw eigen elektriciteit mee op kunt wekken.   
Om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidie, kunt u uw gegevens invullen op  
energiesubsidiewijzer.nl. 
Mocht u hulp nodig hebben met uw subsidieaanvraag neem dan gerust Contact met ons op. 
 
Alles uit de zon bevind zich momenteel in de opstartfase, maar als u op de hoogte wilt blijven van de belangrijkste ontwikkelingen dan kunt u zich in de rechterkolom aanmelden voor de Nieuwsbrief. 
 
Zonnepanelen 
 
De zonnepanelen 
 
Met zonnepanelen kunt u uw eigen elektriciteit opwekken. 
 
Hoe werkt het systeem. 
 
Een zonnepaneel bestaat uit een reeks aan elkaar gekoppelde zonnecellen die meestal zijn samengevoegd tussen 2 glasplaten met daaromheen een aluminium raamwerk, waarmee een gelijkspanning en stroom word opgewekt. 
 
In de meeste gevallen voldoet de spanning en de stroomopbrengst van 1 zonnepaneel niet aan de behoefte, en word er een serie zonnepanelen aan elkaar gekoppeld. 
 
Om de opgewekte stroom op uw elektriciteitsnet te krijgen word er een omvormer gebruikt. 
Deze omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte gelijkstroom word omgezet in een wisselspanning en stroom welke overeenkomt met uw elektriciteitsnet. 
 
Wanneer er meer stroom word opgewekt dan er word verbruikt, dan word het overschot aan stroom teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. 
Mocht u beschikken over een ferrarismeter ook wel draaistroommeter genoemd dan zal deze in dit geval achteruit lopen, waardoor dus automatisch gesaldeerd zal worden. 
 
Verschillende zonnepanelen. 
Er zijn vele verschillende soorten en maten zonnepanelen, hierna een aantal voorbeelden. 
 
  • Amorf 
  • Polykristallijn 
  • Monokristallijn 
  • Multikristallijn