Zonnepanelen
eL-Tec Hattem in
Hattem
<<=Terug naar plaats Hattem

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

eL-Tec Hattem
Hoopjesweg 2
8051 DB Hattem

tel: (0)38-4445200

Extra informatie

eL-Tec elektrotechnologie for your sustainable business   
Kijk vooruit! Juist als het om installaties en systemen gaat. Dat is het advies dat ik u graag geef. De energiemarkt is in beweging. Fossiele brandstoffen maken steeds meer plaats voor elektriciteit. Logisch ook, want elektriciteit is gemakkelijk toepasbaar, blijft beschikbaar en is duurzaam op te wekken. En dat is wat we willen. Het kabinet heeft dan ook met andere Europese landen afgesproken dat in 2020 20% van alle verbruikte energie duurzaam wordt opgewekt. Daarom wordt er in de overheidsplannen rekening gehouden met grootschalige windmolenparken op zee en kleinschalige decentrale opwekking van elektriciteit met bijvoorbeeld zonnepanelen door particulieren. Het Nederlandse elektriciteitsnet wordt er nu al op voorbereid dat elektriciteit over vijftien, twintig jaar dé energiebron is. En daar staat eL-Tec helemaal achter! Dit heeft ook gevolgen voor u. Want waarom zou u investeren in installaties die over een aantal jaren achterhaald zijn? 
 
DUURZAAM  
 
Duurzaam vooruitkijken! 
 
Duurzaam vooruitkijken: dat is de visie van eL-Tec. Duurzaam betekent hierbij meer dan ‘groen’. Duurzaamheid gaat over oplossingen die klaar zijn voor de toekomst, het milieu ontzien en storingsongevoelig zijn. En dat hoeft niet per se meer te kosten. Hieronder leest u met behulp van welke producten we dat doen. 
 
Gebouw Beheer Systeem (GBS): centrale aansturing bespaart 
Met de GBS-systemen van eL-Tec beheert u eenvoudig en veilig uw gebouw. De verlichting, verwarming en ventilatie gaan volledig automatisch en zijn optimaal op elkaar afgestemd. Het gevolg: het gebruikersgemak neemt toe én u gaat zo efficiënt mogelijk om met energie. 
 
Powerrouter: energie efficiënt verdelen en lokaal managen 
De Powerrouter is een intelligent systeem dat de opgewekte energie zo efficiënt mogelijk verdeelt over de verbruikers en eventueel terug levert aan het energienet. Door (duurzame) energiebronnen aan de Powerrouter te koppelen, verdeelt hij- afhankelijk van vraag en aanbod - de opgewekte energie. Optioneel kan de overbodige energie opgeslagen worden in accu’s. Als laatste optie kan de energie terug worden verkocht aan de energiemaatschappij. 
 
Luxon verlichting: tot 65 procent minder energiekosten 
Met de HID lampen van Nedap Luxon en de intelligente besturing, bespaart u tot wel 65 procent op energiekosten. De lamp heeft een lange levensduur en een hoge lichtopbrengst. Monitoring verloopt via internet. 
 
DE ZON, BENUT U HAAR AL? 
 
Dat kan, door gebruik te gaan maken van zonnepanelen. 
 
Waarom investeren in zonnepanelen?. 
 
- Omdat een zonnepaneelinstallatie nu ook in Nederland rendabel is, ook zonder subsidie 
- Het verlagen van uw maandelijkse energielasten 
- Onafhankelijk worden van stijgende energieprijzen 
- Reduceren van CO2 uitstoot 
- Het behalen van een hoger rendement t.o.v. sparen 
 
eL-Tec levert complete zonnepaneel systemen (PV-systemen) bestaande uit A-merk zonnepanelen en SMA omvormers. 
Ieder pakket is afgestemd voor het behalen van het maximale rendement uit uw installatie. 
Een deskundig en gratis advies zorgen voor de beste oplossing bij uw thuis. 
 
 
eL-Tec heeft gekozen voor 2 productlijnen: 
 
•Standaard kleur panelen betreft pakketten B, C, D, E, F en G 
•Compleet zwarte panelen, inclusief montage materiaal. Het betreft de pakketten BZ, CZ, DZ, EZ, FZ en GZ 
 
eL-Tec Elektrotechnologie is aangesloten bij branche organisatie EcoNed (www.econed.nu) 
 
Wie is EcoNed. 
 
EcoNed is een branche organisatie waar 40 middelgrote duurzame elektrotechnische installateurs bij zijn aangesloten. Deze installateurs zijn gerenommeerde bedrijven in de elektrotechniek met een lange historie en een zekere toekomst. Hierdoor zijn garanties voor de toekomst veiliggesteld. 
Door gebruik te maken van de expertise, ervaringen en inkoopkracht van alle EcoNed partners, kunnen wij u het maximale bieden in product, service, prijs en garantie!