Zonnepanelen
Installatiebedrijf Koller Hattem BV in
Hattem
<<=Terug naar plaats Hattem

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Installatiebedrijf Koller Hattem BV
Hoopjesweg 2a
8051 DB Hattem

tel: 038-4441708

Extra informatie

Graag stel ik ons bedrijf in het kort aan u voor. Installatiebedrijf Koller Hattem BV is in 1969 begonnen als familiebedrijf en bestaat inmiddels uit ruim 18 medewerkers. Sinds jaar en dag zijn wij aangesloten bij branchorganisaties als Uneto-VNI, SEI en Gasned, die de kwaliteit waarborgen. Wij streven er naar een betrouwbare partner te zijn en hechten belang aan goede service; snel optreden bij storingen of andere problemen hoort daarbij. Ook vinden wij het belangrijk te investeren in mensen en daarom zijn we een erkend leerbedrijf. Om de professionaliteit op een hoog niveau te houden worden onze monteurs regelmatig geschoold in nieuwe technieken.   
Op onze site bieden wij een overzicht van het brede pakket aan producten en diensten dat wij leveren, waaronder verwarming, loodgieterswerkzaamheden en elektra. Omdat wij overtuigd zijn van het nut van duurzame installaties zijn wij Bespaarinstallateur en hebben wij een speciale pagina gewijd aan duurzame energietechnieken in woningen en bedrijfsgebouwen. Verder treft u op deze site links naar bedrijven met wie wij samenwerken, het installatievak is namelijk zeer veelzijdig en op deze manier kunnen wij u bedienen van uitgebreide informatie.  
 
Zonnepanelen 
 
U bent bij installatiebedrijf Koller Hattem als particulier of bedrijf aan het juiste adres voor een compleet zonnepaneelsysteem. De afgelopen jaren hebben wij een honderdtal installaties in de regio geplaatst. Wij zien het als onze plicht om u te adviseren over duurzame energie. Zo dragen ook wij bij aan een duurzamer milieu. Bovendien is een investering in zonnepanelen een zeer rendabele investering. Bekijk hier foto's van projecten die we al gelegd hebben. Wij plaatsen zonnepanelen in Hattem, Zwolle en omgeving. 
 
Deskundig Advies 
 
Wij bieden u deskundig advies. U geeft uw wensen aan en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Een bezoek aan uw huis of pand is daarbij een must. Door uw daksituatie en de meterkast ter plekke te bekijken kunnen we u een op maat gesneden advies geven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Maak via onderstaand formulier meteen een afspraak met onze adviseurs.  
 
 
Een samenwerking van installatiebedrijf Koller en Zonneplan  
 
Gegarandeerd een goede prijs 
 
De markt voor zonnepanelen is flink in beweging. Doordat we dicht op de markt zitten kunnen we u altijd een scherpe prijskwaliteitverhouding bieden. Wij willen niet de goedkoopste zijn, maar kwaliteit leveren. Daarom bieden we ook een breed pakket aan producten. U heeft de keuze uit verschillende type zonnepanelen en omvormers. 
 
Complete systemen 
 
Wij leveren u complete systemen. Deze bestaan uit de zonnepanelen, omvormer, montageconstructie voor plat of schuin dak en de benodigde bekabeling. Indien u wenst kunnen we u ook voorzien van een monitoringsysteem, waarmee u altijd inzicht hebt in de prestaties van uw zonnepanelen.  
 
Zakelijk gebruik van zonnepanelen 
 
Heeft u als bedrijf interesse in zonnepanelen, dan informeren we u graag over de mogelijkheden en de fiscale voordelen. Installatiebedrijf Koller te Hattem heeft ervaring met grote zakelijke projecten zonnepanelen en kan u hierin perfect adviseren.