Zonnepanelen
Totaal Installatie De Ruijter BV in
Eerbeek
<<=Terug naar plaats Eerbeek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Totaal Installatie De Ruijter BV
Loubergweg 48
6960 AA Eerbeek

tel: 0313 - 653049

Extra informatie

Welkom bij Totaal Installatie De Ruijter   
Uw ervaren, betrouwbare en vooral professionele partner bij al uw werkzaamheden op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing, W-installaties, elektrotechniek en daktechniek. Voor aanleg,onderhoud, renovatie of nieuwbouw klopt u succesvol aan bij de gemotiveerde en uitstekend opgeleide vakmensen van Totaal Installatie De Ruijter uit Eerbeek. 
 
Van idee tot realisatie 
 
Van advies tot ontwerp en van uitvoering tot nazorg: al meer dan 100 jaar maakt De Ruijter Totaal Installatie op deze terreinen van haar naam een begrip. 
 
Flexibel, betrouwbaar en betrokken 
 
Flexibiliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn de trefwoorden onder onze organisatie en werkwijze. Door onze jarenlange ervaring in de retail, waar snelheid voorop staat, is onze organisatie zo ingericht dat wij op elk moment snel kunnen schakelen. 
 
Integrale afstemming: meer kwaliteit voor minder geld 
 
Doordat wij een totaalpakket bieden kunnen wij de meeste werkzaamheden met elkaar combineren. Een aanpak waarbij wij diverse technische aspecten nauwkeurig op elkaar afstemmen. U heeft hiermee de garantie van een efficiënte werkwijze en functionaliteit tegen een scherp prijsniveau. 
 
Een keur aan tevreden opdrachtgevers 
 
Onze veeleisende opdrachtgevers zijn onder andere afkomstig uit de industrie, retail en de bouw. Daarnaast zijn wij specialist in utiliteitswerken en zijn wij een vertrouwd gezicht bij woningstichtingen en particulieren door heel Nederland. 
 
Kwaliteit van deze tijd: genormeerd en gekwalificeerd 
 
Totaal Installatie De Ruijter werkt op basis van een kwaliteitsmanagementsysteem. Elke fase in ons proces voldoet daardoor aan de hoogste eisen, normeringen en certificeringen. Graag zetten wij deze voor u op een rij. 
 
• Wij voldoen ruimschoots aan de kwaliteitsnorm gesteld in BRL6001 Komo-Instal procescertificaat, opgesteld door GASTEC en KIWA voor de toepassingsgebieden "controle- en keuringswerkzaamheden aan gas en watertechnische installaties in woningbouw en utiliteit en "preventief” onderhoud aan gasgestookte apparaten.” 
 
• Om de veiligheid van onze monteurs en anderen zoveel mogelijk te garanderen zijn wij VCA gecertificeerd. 
 
• Tevens zijn wij STEK erkend koeltechnisch installatiebedrijf voor het leveren en monteren van airconditioninginstallaties voor industrie, in kantoren, winkels en bij particulieren. 
 
• Wij werken uitsluitend met goedgekeurde materialen met CE, Kemakeur, Gaskeur en/of Kiwakeur. 
 
• Uiteraard scholen wij al onze medewerkers continu bij om hun vakkennis op peil te houden. 
 
• Wij zijn een erkend leerbedrijf, zodat leerlingmonteurs de mogelijkheid krijgen ons vak te leren. 
 
Kwaliteit en precisie, de trefwoorden van onze organisatie. 
 
Duurzaam en doordacht 
 
Totaal Installatie De Ruijter onderscheidt zich met een aantal aspecten die betrekking hebben op duurzaam en maatschappelijk verantwoordt ondernemen. 
 
Binnen de organisatie 
 
Iedereen binnen de organisatie is even belangrijk. Al onze medewerkers voelen zich betrokken bij het resultaat en dat levert de klant én ons bedrijf veel op. Dankzij deze instelling zijn onze medewerkers bereid zich dag en nacht voor 100% in te zetten voor ons bedrijf en onze klanten. 
 
De maatschappij in de omgeving 
 
Totaal Installatie De Ruijter ondersteunt maatschappelijke projecten en (sport)verenigingen in Eerbeek en omgeving door middel van o.a. sponsoring. 
 
Het milieu 
 
Totaal Installatie De Ruijter streeft er naar om zo milieuvriendelijk mogelijk te ondernemen. Zo scheiden wij bijvoorbeeld al ons binnenkomende afval en is ons hele pand voorzien van bewegingsmelders mbt de verlichting. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk digitaal te communiceren waardoor energie bespaard wordt en het milieu ontzien. 
 
Duurzaam naar de toekomst 
 
Totaal Installatie De Ruijter streeft ernaar om als maatschappelijk betrokken onderneming op te treden en vanuit dit perspectief met elkaar om te gaan. Bovendien zijn wij voortdurend actief om ons te onderscheiden door het aanbieden en benutten van vernieuwde duurzame technieken. Deze missie is kort samengevat in de slogan ‘Duurzaam naar de toekomst’. Deze slogan wordt in advertenties en op bedrijfsauto’s onder de aandacht gebracht. 
 
Zonnepanelen 
 
Zonne-energie: Op een duurzame, schone manier uw eigen stroom opwekken. 
 
Totaal Installatie De Ruijter heeft zich de afgelopen tijd gespecialiseerd in zonnepanelen. Wij beseffen heel goed dat de energie die we nu gewend zijn, niet onuitputtelijk is, en het levert u een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.  
 
De terug verdientijd ligt gemiddeld tussen de 6 en 8 jaar, afhankelijk van de situatie. Dit betekend een gemiddeld rendement van 13% op uw geld! 
 
Zonne-energie levert u ook voordeel op: 
 
1. U bespaart op uw energierekening. 
2. U draagt bij aan een beter milieu. 
3. Uw woning/pand krijgt een beter energielabel, waardoor de waarde van uw woning/pand stijgt. 
 
Totaal Installatie De Ruijter ontwerpt,realiseert en beheert zonnestroomsystemen.  
 
Totaal Installatie De Ruijter verzorgt hierin voor u: 
 
• Het onderzoek of uw pand geschikt is voor zonnepanelen 
• De SDE Subsidie ( Stimulering Duurzame Energieproductie ) 
• Berekening terugverdientijd van de zonnepanelen 
• Storing en onderhoud 
• Installatie, ontwerp en advies  
 
De installaties die tot nu toe door Totaal Installatie De Ruijter zijn gebouwd en worden beheert, leveren per jaar samen gemiddeld 90.000Kwh op.

Specialiteit
  • Elektrotechniek 
  • Airconditioning 
  • W - Installaties 
  • Daktechniek 
  • Zonnepanelen 
  • Duurzame energie 
  • CV - Installaties 
  • Service en onderhoud