Zonnepanelen
Koller Installatietechnieken BV in
Eerbeek
<<=Terug naar plaats Eerbeek

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Koller Installatietechnieken BV
Stationstraat 3
6961 DX Eerbeek

tel: 0313 659027

Extra informatie

Zonatlas.   
De zonatlas laat in één oogopslag zien welke daken in een gemeente geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. Huiseigenaren kunnen door middel van een eenvoudige rekenmodule snel uitrekenen wat de investering hen zal opleveren. Lees meer. 
 
U wilt Uw bestaande cv ketel, HR combi ketel, gashaard, radiator(en), dakgoten (zink, koper), dakbedekking (bitumen, zink, koper), luchtverwarmer, badkamer laten vervangen of U wilt een complete cv -installatie, vloerverwarming, water of gasinstallatie, badkamer, mindervalide sanitair, mechanische ventilatie, Gebouw Beheer Systeem (GBS) of duurzame energie dan bent U bij Koller Installatietechnieken op het goede adres. Tevens het vertrouwde adres voor het laten onderhouden van Uw gasgestookte toestellen, of overige installatiewerkzaamheden. 
 
Diensten 
 
Of het nu gaat om badkamers, keuken, dak- en zinkwerk, loodgieterswerk, elektrawerk of montagewerk, bij Koller Installatietechniek bent u aan het juiste adres. 
 
Centrale verwarming 
 
•Aanleg CV voor particulieren en woningbouw 
•Radiatoren verwarming 
•Vloerverwarming 
•Vervanging en levering van (uitsluitend) Nefit HR-ketels 
•Aanpassing/uitbreiding van de CV installatie 
•Ruime ervaring in renovatie projecten 
 
Loodgieterswerk 
 
•Alle voorkomende nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden. 
•Aanleg badkamers in zowel nieuwbouw, verbouw als bestaande bouw. 
•Leveren en plaatsen van sanitair. 
 
Sanitaire installaties 
 
U kunt door Koller Installatietechniek een complete verbouwing of nieuwe installatie van de badkamer, keuken, en/of toilet laten realiseren. 
 
NOM_Tramhalte1Lood, zink- en dakwerken 
 
Bij Koller Installatietechniek staat vakmanschap en liefde voor het loodgietervak hoog in het vaandel. 
Er wordt in de moderne tijd nog volop gebruik gemaakt van traditionele materialen als zink, lood en koper. 
Het houdt echter niet op bij deze oude technieken, er is ook alle kennis in huis, om een dak van 
bitumineuze dakbedekking te voorzien. 
 
Keuken installatie 
 
Keuken installatie is nauwkeurig werk. Hiervoor is ervaring en vakmanschap in de keuken installatie nodig. 
Daarnaast moet er ook beschikking zijn over veel en hoogwaardig gereedschap voor een correcte keuken 
installatie. 
 
Zonnepanelen 
 
De elektriciteitsprijs is de afgelopen tien jaar verdubbeld. Zelf duurzame energie opwekken is alleen al om díe reden een mooi vooruitzicht. Bovendien krijgt de woning een groener energielabel, wat gunstig is voor de verkoopwaarde. 
 
Hoge opbrengst, extra groen 
 
Koller Installatietechnieken BV plaatst bij voorkeur CentroSolar zonnestroomsystemen van Bosch – Nefit. “Deze A-merk panelen leveren aantoonbaar tot 5% meer opbrengst aan groene stroom dan vergelijkbare systemen. Ze zijn ‘made in Germany’ volgens de strengste Europese normen en hoeven niet te worden aangevoerd uit het Verre Oosten. Dat scheelt transport, dus extra groen. De panelen zijn bovendien onderhoudsvrij en gaan lang mee. Juist voor duurzame producten is die zekerheid essentieel, want duurzaamheid veronderstelt een lange levensduur.” 
 
“Maar het belangrijkste zijn wel de garanties die Bosch – Nefit geeft. Die zijn uniek in de markt. Het hele systeem is compleet TÜV-gekeurd en je krijgt 26 jaar garantie op het vermogen van de panelen. En werkt er iets niet, dan zit je niet met allerlei veschillende leveranciers uit verre landen. Wij kunnen altijd terugvallen op Bosch – Nefit. Dat biedt zekerheid, ook voor onze klanten”. 
 
Naast de winst voor het milieu levert een Bosch – Nefit zonnestroomsysteem decennialang gratis groene stroom. Maar wat als je niet van plan bent zo lang in je woning te blijven wonen? Koller Installatietechnieke BV : “Dan is het laten plaatsen van een zonnestroomsysteem ook interessant. Zelfs voor wie zijn huis nú zou willen verkopen, is de aanschaf van een zonnestroomsysteem de investering waard. Het energielabel dat verplicht wordt, is dan groener en een woning met een groener energielabel brengt gemiddeld 3 tot 4% meer op!”