Zonnepanelen
WTS BV in
Dronten
<<=Terug naar plaats Dronten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

WTS BV
Staalwijk 2-b
8251 JX Dronten

tel: 0321 316042

Extra informatie

Welkom bij WTS BV   
Welkom op de website van WTS BV. WTS BV is al vele jaren actief in duurzame energie en met name Windenergie. Naast Windenergie kunnen wij ook zonneenergie installaties leveren en installeren.  
 
Er zijn veel redenen te bedenken waarom u over zou moeten gaan tot de aanschaf van een set zonnepanelen. In eerste instantie zijn zonnepanelen een dure investering maar op de lange termijn zult u nog steeds op uw energierekening besparen, ook als de zonnepanelen zichzelf al lang hebben terugbetaald. Bovendien verhoogt u met zonnepanelen de waarde van uw huis en bent u goed voor het milieu! 
 
Geld besparen 
 
De aanschafkosten voor een zonnepaneleninstallatie heeft op dit moment een gemiddelde terugverdientijd van 5-8 jaar. Binnen deze periode bespaart u jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening. Als de set zonnepanelen toereikend is kan uw energierekening zelfs op 0 uitkomen! Na de terugverdientijd haalt u jaarlijks uw “winst” uit de zon. In vergelijking met een spaarrekening zijn zonnepanelen een goede keuze! 
 
Wij geven u graag meer informatie. Neem hiervoor contact met ons op. 
 
Waarom Zonnepanelen? 
 
Er zijn veel redenen te bedenken waarom u over zou moeten gaan tot de aanschaf van een set zonnepanelen. In eerste instantie zijn zonnepanelen een dure investering maar op de lange termijn zult u nog steeds op uw energierekening besparen, ook als de zonnepanelen zichzelf al lang hebben terugbetaald. Bovendien verhoogt u met zonnepanelen de waarde van uw huis en bent u goed voor het milieu! 
 
Geld besparen 
 
De aanschafkosten voor een zonnepaneleninstallatie heeft op dit moment een gemiddelde terugverdientijd van 5-8 jaar. Binnen deze periode bespaart u jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening, als de set zonnepanelen toereikend is kan uw energierekening zelfs op 0 uitkomen! Na de terugverdientijd haalt u jaarlijks uw “winst” uit de zon. In vergelijking met een spaarrekening zijn zonnepanelen een goede keuze! 
 
Schone energie 
 
Zonne-energie is een schone vorm van energie opwekken en is niet schadelijk voor het milieu. Doordat er geen verbranding is van fossiele brandstoffen komt er geen kooldioxide en methaan vrij. Bovendien raken fossiele brandstoffen op en gaan de prijzen hiervan omhoog, doormiddel van zonne-energie bent u (gedeeltelijk) onafhankelijk van uw energieleverancier. De manier waarop uw zonnepanelen installatie kant en klare stroom aflevert is schoon, hier komen geen restproducten of gassen vrij die schadelijk zijn voor het milieu. 
 
Waarde verhoging van uw huis 
 
Of u zonnepanelen nou op een nieuwbouwhuis, oud huis of bedrijfspand plaatst, de waarde zal hiervan altijd omhoog gaan. Daarnaast kunnen zonnepanelen een positieve invloed hebben op het energielabel van uw woning. In sommige gevallen is de waarde verhoging van uw woning zo groot dat u de aanschafwaarde er in één keer uit kunt hebben. Door de stijgende energieprijzen zal de meerwaarde van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand alleen maar groter worden. 
 
Onafhankelijk van leveranciers en hun prijzen 
 
Wanneer u een toereikende set zonnepanelen heeft kunt u volledig onafhankelijk zijn van uw energieleverancier. Dat betekend ook dat u de gevolgen van een prijsverhoging niet zult merken. Stijgende energieprijzen hebben een positieve werking op de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Ook als uw set zonnepanelen niet toereikend is om uw complete energieverbruik te dekken komt dit ten goede. In sommige gevallen heeft u per jaar meer opbrengst van uw zonnepanelen dan uw verbruik aan elektriciteit. Dit wil zeggen dat er energie is “verkocht” aan uw energieleverancier en zelfs geld terug krijgt! 
 
Subsidie 
 
Om de aanschaf van zonnepanelen, en daarmee schone energie, aantrekkelijk te maken voor de consument biedt de overheid subsidies aan. Door de subsidies van de overheid heeft u een percentage korting op de aanschaf van zonnepanelen die kan oplopen tot €650! Een aantal gemeentes in Nederland hebben ook hun eigen subsidieregeling, deze zijn soms nog aantrekkelijker. 
 
Wij geven u graag informatie over de subsidieregeling. Neem hiervoor contact met ons op. 
 
Geen opslag nodig 
 
In veel gevallen is opslag van brandstof nodig voor het maken van energie en dit neemt ruimte in beslag, bij zonnepanelen kost het alleen een (gedeelte van) uw dak! Een ander belangrijk punt is de opslag van de opgewekte energie, deze hoeft niet zelf opgeslagen te worden in bijvoorbeeld accu’s. De overdag te veel opgewekte energie levert u terug aan uw energieleverancier, wanneer het donker is haalt u deze energie gewoon terug. 
 
Verhuizen 
 
Als u gaat verhuizen kunt u uw zonnepanelen gewoon meenemen! Zonnepanelen kunnen vrij eenvoudig gedemonteerd worden en weer geplaatst worden op uw nieuwe woning of bedrijfspand. Niet in alle gevallen is het meenemen van uw zonnepanelen een slim idee, denk aan de waarde van uw huidige woning en het dakoppervlakte van uw nieuwe woning. 
 
Wij geven u graag meer informatie. Neem hiervoor contact met ons op.