Zonnepanelen
Profisolar in
Didam
<<=Terug naar plaats Didam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Profisolar
Majoraan 9a
6942 SB Didam

tel: 0316 291226

Extra informatie

Over zonnepanelen   groothandel Profisolar 
 
Profisolar is een groothandel voor zonnepanelen, zonneboilers en alle bijbehorende producten. Wij onderscheiden ons door uitsluitend hoogwaardige kwaliteit producten te leveren. Naast onze hoge kwaliteit producten verzorgen wij technische ondersteuning, maatwerk en monitoring.  
 
Hoogwaardige kwaliteit producten en goede technische ondersteuning kunnen wij realiseren doordat wij binnen onze beheergroep een eigen installatiebedrijf hebben. Special Install Service monteert 3000 zonnepanelen per maand. Door de omvang van onze bedrijven profiteert u van onze schaalvoordelen en ervaring.  
 
Profisolar maakt onderdeel uit van Kemaru Beheer Groep. Een groep van bedrijven die allen op de een of andere wijze zich bezighouden met groene energie of activiteiten daaromheen.  
 
Maak kennis met de gehele organisatie van Kemaru Beheer Groep via Kemaru.nl  
 
Groothandel Profisolar producten 
 
Zonnepanelen groothandel Profisolar  
Profisolar is een groothandel voor duurzame energie en levert uitsluitend producten van een hoogwaardige kwaliteit. Voor Installatiebedrijven leveren wij alle benodigdheden voor de installatie van zonnepanelen en zonneboilers.  
 
De verschillende productgroepen zijn: 
 
- Zonnepanelen; 
- Zonneboilers; 
- Omvormers; 
 
Zonnepanelen groothandel Profisolar - Onderbouw; 
 
- Aansluitmateriaal; 
- Monitoring. 
 
Om hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen zijn wij distribiteur van de merken Bisol en Effekta.