Zonnepanelen
Durasolar in
Didam
<<=Terug naar plaats Didam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Durasolar
Kervel 4
6942SC Didam

tel: 0316-712029

Extra informatie

Welkom bij Durasolar BV!   
Durasolar is importeur en groothandel van gerenommeerde merken zonne-energiesystemen, bestaande uit zonnepanelen, omvormers, bevestigingssystemen en alle gerelateerde producten. Daarnaast coördineren en leveren wij turn-key zonne-energieprojecten in Nederland en buitenland. De zonnepanelen worden steeds meer via onze partners verkocht en steeds vaker zonder subsidie geïnvesteerd. 
 
Zowel bedrijven, particulieren, investeerders en overheden zijn bij Durasolar BV voor zonnepanelen aan het juiste adres. Durasolar onderscheidt zich door haar goede advies op technisch- en financieel vlak en duurzaamheid in de ruimste zin van het woord. 
 
Voor Durasolar beperkt "duurzaamheid" zich niet tot haar duurzame assortiment producten; duurzaamheid is doorgevoerd in haar advies, dagelijkse bedrijfsvoering, door de gehele aanvoerkanalen, in de klantrelatie en wordt doorlopend verbeterd. 
 
Om dit te bereiken, streeft Durasolar ernaar om kennis te delen en om een intensieve klant- en leveranciersrelatie op te bouwen met als doel wederzijds concurrentievoordeel. ‘Thinking global and acting local’ behoort tot de peilers van ons bedrijfsmodel. 
 
Durasolar BV importeert en ontwikkelt zonne-energiesystemen. Als zodanig opereert Durasolar op het gebied van zonne-energie als groothandel van gerenommeerde producten en merken, daarnaast coördineren en leveren wij turn-key zonne-energieprojecten in Nederland en diverse andere landen. 
 
Durasolar vindt het belangrijk om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen breed toe te passen in haar strategie en dagelijkse bedrijfsvoering. Dit zal de klant duidelijk merken in het contact met Durasolar, waardoor wederzijds voordeel wordt behaald. 
 
De naam Durasolar heeft zijn oorsprong in ‘Durable’ ofwel in het Nederlands ‘duurzaam’, dat onze strategie aanduidt in breedste zin van het woord.  
Het gele deel van het Durasolar logo representeert de zonne-energiesystemen, die de huidige, vervuilende vormen van energie zullen vervangen. Dit is exact wat we doen bij Durasolar: door middel van photovoltaische technologie bieden we onze klanten wereldwijd de meest overvloedige energiebron, in de vorm van een betrouwbare, schone vorm van elektrische energie.