Zonnepanelen
Stegeman Licht & Installatie Techniek BV in
Dedemsvaart
<<=Terug naar plaats Dedemsvaart

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Stegeman Licht & Installatie Techniek BV
Postbus 55
7700AB Dedemsvaart

tel: 0523-614551

Extra informatie

De nieuwe kijk op gezond en duurzaam verwarmen   
tot 70 % besparen op uw energierekening 
 
 
De zon is de natuurlijke warmtebron van onze aarde en daarom de basis van verwarmen. 
 
Skiërs bijvoorbeeld bevriezen niet, zelfs niet in extreem koude lucht. Ze worden omringt door de infrarode stralen van de zon. We ervaren deze warmte direct op onze huid,omdat de stralen direct reflecteren op de omgeving ( sneeuw, stenen, aarde, etc. ). Wanneer infraroodgolven een oppervlak raken, komt er warmte energie vrij, ongeacht de omringde luchttemperatuur. Daarom zijn mensen op een wintersportvakantie in staat on te zonnen ondanks de lage temperaturen. 
 
Zonnepanelen 
 
Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan, of bel met een van onze adviseurs. 
 
Al eens nagedacht over de aanschaf van zonnepanelen? 
 
In deze tijd zijn de prijzen van zonnepanelen zo interessant, dat het nu zonder subsidie al zeer lonend is. Met een rendement op uw investering van 8% of zelfs hoger genereert u een rendement dat geen bank u op dit moment kan geven. 
 
Vanaf de dag dat de installatie wordt opgeleverd, gaat u geld verdienen.?Per direct verlaagt u uw maandlasten aanzienlijk en de terugverdientijd is nu 6 jaar of sneller (afhankelijk van eventuele subsidies etc.). 
 
De voordelen van zonne-energie: 
 
Betaal minder energiekosten 
Verhoog de waarde van uw huis 
Draag bij aan een beter milieu 
Betaal geen energiebelasting meer