Zonnepanelen
Loodgietersbedrijf Balt BV in
Dedemsvaart
<<=Terug naar plaats Dedemsvaart

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Loodgietersbedrijf Balt BV
Wisseling 14
7701GS Dedemsvaart

tel: 0523-654040

Extra informatie

Installateur en loodgieter in Hardenberg, Balkbrug, Ommen, Zwolle, Dedemsvaart e.o.   
Loodgietersbedrijf Balt B.V. is sinds 1985 gevestigd in Dedemsvaart. Al meer dan 25 jaar staat ons ambachtelijke en veelzijdige installatiebedrijf klaar om particulieren, woningbouwcorporaties en bedrijven zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn uw partner voor de aanleg van centrale verwarming, het installeren van badkamers, zink- en loodwerk, het onderhouden van cv-ketels, de aanleg van gas- en waterleidingen, dakbedekking en dakgoten en zonnepanelen. Wij hebben ervaren en erkende installateurs en loodgieters in dienst, zodat u kunt rekenen op vakwerk. Wij zijn met name werkzaam in de regio Dedemsvaart, Balkbrug, Ommen, Hardenberg en Zwolle. 
 
Het bedrijf begon indertijd met 7 medewerkers en is ondertussen uitgegroeid tot ongeveer 14 medewerkers. Ons vakkundig geschoold personeel heeft een service-gerichte instelling, zodat zij u altijd van dienst kunnen zijn. 
 
Cv-ketel onderhoud regio Dedemsvaart - Hardenberg 
 
Veel storingen worden voorkomen door regelmatig cv-ketel onderhoud. Ook blijft zo het rendement hoog en werkt het toestel energiezuinig. Loodgietersbedrijf Balt B.V. biedt voordelige onderhoudscontracten, zodat u altijd zeker bent van warmte in huis. Bovendien lossen we in de meeste gevallen storingen binnen 24 uur op. 
 
Vakkundige loodgieter en installateur 
 
Onze loodgieters en installateurs beschikken over alle vakdiploma's om uw opdracht succesvol te vervullen. Heeft u problemen met uw verwarming of last van een lekkage? Dankzij onze storingsdienst is uw probleem meestal binnen 24 uur opgelost. U kunt bij ons uitgaan van een deskundig advies op maat, vakmanschap, kwaliteitsproducten en een scherpe prijs. Wij hebben oog voor de klant en denken graag met u mee. Wij zijn hoofddealer van de betrouwbare en kwalitatief hoogstaande ATAG en Nefit cv-ketels. 
 
Showroom 
 
Loodgietersbedrijf Balt B.V. heeft een mooie showroom met sanitair, zonnepanelen en centrale verwarming, waar u inspiratie kunt op doen en een goed advies krijgt van een deskundige installateur. 
 
Heeft u interesse in onze diensten of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons werkgebied betreft de omgeving van Hardenberg, Balkbrug, Dedemsvaart. Dalfsen, Vriezenveen, Coevorden, Hoogeveen, Ommen en Zwolle

Specialiteit
  • Onderhoud gasleiding  
  • Onderhoud waterleiding  
  • Lood- en zinkwerkzaamheden  
  • Centrale verwarming  
  • Vloerverwarming 
  • Levering/installatie badkamers  
  • Dakbedekking 
  • Koper- en zinkwerkzaamheden 
  • Zonnepanelen 
  • Ventilatie