Zonnepanelen
Solar-id in
Bodegraven
<<=Terug naar plaats Bodegraven

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Solar-id
Doortocht 5D
2411 DS Bodegraven

tel: 0172 611626

Extra informatie

Wij hebben onder de noemer Installatiebedrijf Walraven&Zn reeds jarenlange ervaring op het gebied van zonne-energie. Wij zijn specialist in zowel de verkoop, installatie en onderhoud van pv- en zonneboilerinstallaties. Wij zijn leverancier van de merken Kyocera, Photovoltech, Daalderop en kunnen alle benodigde randartikelen zoals omvormers, montagesystemen en opbrengstmeters leveren en installeren. Wij verschaffen u door middel van deze site meer informatie over de werking en aanschaf van pv-systemen en zonneboilers. Tevens kunt u op onze site een aantal gerealiseerde projecten aantreffen welke wij in de afgelopen jaren hebben bewerkstelligd. Mocht u geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een v-systeem, vloerverwarming, een badkamer of een centrale afzuigunit dan verwijzen wij u door naar de website van Installatiebedrijf Walraven&Zn.   
De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert zijn:  
 
• Onderhoud en installatie van zonneboilers  
• Leveren en begeleiden van zelfbouwpakketten van pv-systemen 
• Aanleg van zonne-energie installaties 
 
Wij zijn u graag van dienst en maken vrijblijvend een prijsopgave voor al uw technische installaties. U kunt bij ons terecht voor energiebesparende adviezen en tips. U kunt ook even een bezoekje brengen aan de showroom waar het een en ander uitgelegd en getoond kan worden. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.