Zonnepanelen
Dakinnovator B.V. in
Bodegraven
<<=Terug naar plaats Bodegraven

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Dakinnovator B.V.
Beneluxweg 9
2411 NG Bodegraven

tel: (0)172 614281

Extra informatie

Zonnepanelen, groendaken, dakterassen, leefdaken   
Er worden tegenwoordig steeds meer duurzame daken gerealiseerd in de vorm van energiedaken, groendaken, dakterrassen en leefdaken. Dakinnovator is specialist in deze "duurzame systemen", wij weten wat de mogelijkheden zijn dankzij onze ervaring met daken sinds 1985. 
 
Dakinnovator heeft de expertise in huis op het gebied van zonnepanelen, groendaken, dakterrassen en leefdaken. Dakinnovator denkt graag vooruit en maakt gebruik van de onbenutte vierkante meters dak van zowel bedrijven als particulieren.  
Wij richten ons op uw groene toekomst! Ten aanzien van zonnepanelen kunnen wij met u kijken naar de mogelijkheden omtrent subsidies, rendement, opbrengst en prijs.  
Dakinnovator is gevestigd in Bodegraven en Berkel & Rodenrijs, werkt door heel Nederland en is voornamelijk actief in de regio’s rond Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag en Delft. 
 
Alles is mogelijk! Van zonnepaneel, groendak en dakterras tot leefdak 
 
Wenst u specifieke informatie over een zonnepaneel, groendak, dakterras of leefdak? U kunt uw woonruimte vergroten met dakterrassen en groendaken of uw dak voorzien van zonnepanelen om zo uw eigen stroom op te wekken. Bij groene investeringen maakt u zowel particulier als zakelijk aanspraak op subsidie en/of fiscaliteiten. Ook daarin adviseren wij u graag.  
 
Een zonnepaneel zet zonlicht om in bruikbare energie. Er zijn twee soorten zonnepanelen; een zonnepaneel die zonlicht omzet in warmte (zonnecollectoren, voor het verwarmen van water) en een zonnepaneel die zonlicht omzet in elektriciteit (photo voltaic paneel ofwel PV paneel). Dakinnovator concentreert zich op de verkoop, levering, installatie en advisering van PV panelen. 
 
Hoe werkt een zonnepaneel (PV)? 
 
Het zonnepaneel (PV paneel) bestaat uit zonnecellen (hedendaags zonnepaneel bevat vaak 60 cellen) in serie geschakeld die gezamenlijk stroom produceren uit licht. Dit kan ook diffuus licht zijn (bij bewolkt weer), hierbij blijft het zonnepaneel stroom produceren al is dit wel minder dan bij direct licht. Nederlandse weersomstandigheden zijn geschikt voor een rendabel zonnepaneel systeem. 
 
Een enkel zonnepaneel is vaak niet voldoende om de energiebehoefte te voorzien, er is een set zonnepanelen nodig (15 panelen zijn genoeg voor een gemiddeld huishouden). Deze set wordt gekoppeld aan de omvormer(s) die de stroom omzet(ten) van gelijkstroom naar wisselstroom, de omvormer(s) word(en) gekoppeld aan de meterkast zodat deze de geproduceerde stroom kan terugleveren. Dit heet ook wel salderen, de opgewekte zonnestroom wordt voor dezelfde prijs als de inkoopprijs verkocht aan de energieleverancier. Voor kleine systemen (3 of 4 panelen) kan dat ook via een stopcontact worden aangesloten. Een zonnepaneel gebruikt geen bewegende onderdelen en gaat ongeveer 30 jaar of langer mee.