Zonnepanelen
Gaswacht Gelderland in
Arnhem
<<=Terug naar plaats Arnhem

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gaswacht Gelderland
Ringoven 33
6826TP Arnhem

tel: 026-3636360

Extra informatie

Gaswacht Gelderland is sinds 1981 actief in Arnhem en omstreken als leverancier, adviseur, service- en installatiebedrijf van gastoestellen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame en zeer energiezuinige oplossingen met betrekking tot gas- en stroomverbruik, zoals zonne-energie.   
Gaswacht Gelderland is volledig zelfstandig en onafhankelijk. U kunt in onze showroom terecht voor objectief advies over veel verschillende producten en diensten. 
 
Wanneer u kiest voor Gaswacht Gelderland, kiest u o.a. voor: 
 
•ruim 30 jaar ervaring 
•vakkennis 
•de beste ideeën en oplossingen 
•kwaliteit 
•service 
•betrouwbaarheid 
•betrokkenheid bij u, de klant 
•daadkracht. 
 
Gaswacht is dealer van Huismerk Energie! Meld u aan en ontvang groene energie tegen structureel concurrerende tarieven.  
 
Gaswacht Gelderland is erkend installateur en houder van vakbekwaamheid water en gas. Gaswacht Gelderland is onder andere lid van Sterkin. Tevens zijn wij aangesloten bij het Meer met Minder, een initiatief van de Rijksoverheid, woningcorporaties, bouw-, installatie- en energiebedrijven. 
 
Voor wie 
 
Gaswacht Gelderland werkt al ruim 30 jaar in Arnhem en omstreken met uiteenlopende klanten samen. Onze klanten zijn ons dierbaar en wij voorzien hen van de meest uiteenlopende adviezen, producten en diensten en nemen hier ruim de tijd voor. 
Ook voor advies over financieringsregelingen en besparingen rondom uw aankopen bent u bij Gaswacht Gelderland aan het juiste adres. Zo zijn er aantrekkelijke subsidies waar particulieren of bedrijven gebruik van kunnen maken bij de aankoop van airconditioning en zonnestroomapparatuur. Gaswacht Gelderland draagt graag haar kennis over om de aanschaf van energiezuinige producten en oplossingen te stimuleren.  
Meer weten? Als u ons van tevoren belt weet u zeker dat er direct iemand voor u beschikbaar is in onze showroom. 
 
Gaswacht werkt o.a. voor: 
 
•huisbezitters 
•handige doe-het-zelvers; zie ook ‘Samendoen met Gaswacht’ 
•bedrijven en instellingen 
•aannemers 
•architecten 
•projectontwikkelaars. 
 
Zonne-energie 
 
In ons land denken we bij duurzame energie vaak in de eerste plaats aan windenergie. Een uitstekende toepassing van schone en duurzame energie, maar in Nederland is te weinig ruimte om alle windturbines te plaatsen die nodig zijn voor onze elektriciteitsbehoefte. Elektriciteit uit zonlicht biedt meer perspectief, ook in ons vaak bewolkte land. 
 
Wij bieden advies en installatie op maat met o.a. topmerken panelen als Suntech, CSUN, Yingli, Bosch, LG en Panasonic en omvormers van o.a. SMA, SolarMax en Mastervolt. 
 
De zon levert elektriciteit 
 
Zonnestroom is duurzame energie, omdat deze geput wordt uit een bron die altijd aanwezig is en nooit opraakt: de zon. Andere vormen van duurzame energie zijn windenergie en elektriciteit die wordt opgewekt met stromend water. 
Gaswacht Gelderland is al jaren gespecialiseerd in zonne-energie. In het submenu vindt u meer informatie over zonnecollectoren en apparatuur. Wij adviseren u in onze showroom graag uitgebreider. 
 
Zonnespecialist 
 
Gaswacht Gelderland is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk zonnepaneelsystemen. Dit betekent dat wij, vrij in keuze van merken en afmetingen van panelen en omvormers, de oplossingen vinden die het beste aansluiten op uw behoeften en criteria. Vaak blijkt dit te leiden tot een voor uw situatie beter voorstel dan de bekende landelijke en andere collectieve acties van zonnepanelen.  
Doordat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben in de installatietechniek, zijn wij daarnaast goed in staat om ook de raakvlakken met andere disciplines tot de meest effectieve en efficiënte oplossingen te brengen. Zo kunnen vanuit een totaalbeeld van uw situatie de meest renderende energiebesparingen snel gevonden worden: objectief en onafhankelijk.  
Ook zakelijke investeerders weten wij uitstekend te bedienen met het hoogste rendement en helpen wij graag met de beschikbare regelingen (o.a. energie investeringsaftrek, SDE-regeling).  
 
Zonnecollectoren 
 
Zonnecellen worden al heel lang gebruikt voor de energievoorziening van satellieten en zakrekenmachines. De werkwijze van zonnecellen in deze toepassingen is in principe hetzelfde als van de zonnepanelen op uw dak. Zonlicht wordt opgevangen en in elektriciteit omgezet door zonnecellen die zijn samengevoegd in zonnepanelen. 
 
Zonnepanelen, op óns dak? 
 
De meeste woningen zijn geschikt voor zonnepanelen. Een plat dak is altijd goed, maar ook de meeste schuine daken zijn geschikt. Daarbij hoeft uw woning niet groot te zijn, want het systeem neemt niet veel ruimte in beslag. 
Binnenshuis wordt een omvormer geplaatst en aangesloten op een stopcontact of op een aparte groep in de meterkast, al naar gelang de omvang van uw installatie. 
Zonnepanelen door Gaswacht geplaatst 
 
Zonnepanelen geplaatst door Gaswacht 
 
Financiering 
 
Een zonnestroominstallatie is al leverbaar vanaf een paar duizend euro. De kans is aanwezig dat u minder betaalt vanwege fiscale maatregelen of subsidies waarvan u gebruik kunt maken. Wij adviseren u graag over de financiële voordelen die u kunt behalen op de aanschaf van duurzame energieapparatuur. Uw zonnestroom- installatie levert natuurlijk ook goed op. Bij een opbrengst van 800 kilowattuur bespaart u jaarlijks circa € 200,- op uw elektriciteitsnota. Door zonnepanelen te kopen levert u een bijdrage aan het milieu. 
De laatste jaren zijn zonnepanelen door toenemende vraag en productiecapaciteit zelfs zonder subsidie al een zeer interessante investering geworden met rendementen van rond de 10% op uw investering. Gaswacht Gelderland is al jaren gespecialiseerd in zonne-energie en geeft u graag advies in de showroom. Laat u informeren en kom gerust zonnecollectoren, zonneboilers en zonnepanelen bekijken. 
 
Zonneboilers 
 
U kunt met een zonneboiler veel aardgas besparen. In een zonneboiler wordt zonlicht gebruikt om water te verwarmen voor de afwas en de douche bijvoorbeeld. Het verwarmen gebeurt in de zonnecollector op het dak. Zo’n collector bestaat uit een metalen plaat die heet wordt als de zon erop schijnt.

Specialiteit
 • Airconditioning  
 • Douchecabines en sanitair  
 • Duurzame energie  
 • Haarden  
 • HR ketels  
 • Luchtverwarming  
 • Radiatoren  
 • Sanitair  
 • Service en onderhoud  
 • Vloerverwarming  
 • Warmtepompen  
 • Zonne-energie