Zonnepanelen
Installatiebedrijf Veerman in
Apeldoorn
<<=Terug naar plaats Apeldoorn

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Installatiebedrijf Veerman
Kweekweg 27
7315 AP Apeldoorn

tel: 055 5213527

Extra informatie

Van Lichtpunt in 1919 tot Oplaadpunt in 2012   
Installatiebedrijf Veerman heeft 95 jaar ervaring en wat héél bijzonder is dat de 6 medewerkers samen ruim 160 jaar ervaring hebben dat is gemiddeld ruim 27 jaar per monteur ! 
 
In 1919 is de familie Veerman een winkel en reparatiebedrijf gestart met het verzorgen van o.a. de waterpomp boven de gootsteen. Het aardgas kwam in Apeldoorn in de jaren zestig waardoor het toenmalige loodgietersbedrijf een vlucht maakte en al snel bekendheid kreeg onder de naam Aardgashuis Veerman. Dit vanwege de vele gaskachels die in die periode werden geplaatst, inclusief de gasleidingen.  
 
De laatste Veerman heeft in 1990 afscheid genomen van het familiebedrijf, toen genaamd Technisch Installatiebedrijf Veerman. Het bedrijf staat sinds die tijd onder de bezielende leiding van Ben de Wilde en niet te vergeten zijn vrouw Henriëtte de Wilde. Ben de Wilde is sinds 1972 in dienst van installatiebedrijf Veerman en is, na diverse stadia te hebben doorlopen, inmiddels 20 jaar eigenaar van Installatiebedrijf Veerman bv.  
 
We zijn in 2012 begonnen met plaatsen van oplaadsystemen van EV-Box, als eerste op onze eigen parkeerplaats voor onze OPEL AMPERA. En inmiddels een aantal gelukkige bezitters van de geweldige voertuigen voorzien van een oplaadpunt al dan niet in combinatie met zonne-panelen. 
 
De maanden juli en augustus waren zeer succesvol voor een uniek project in Apeldoorn. DeA was is in samenwerking met de PV alliantie een pv aktie begonnen met het aanbieden van PV pakketten. Installatiebedrijf Veerman maakt deel van uit deze PV alliantie.  
 
De fam. Breet is heel blij met de All Black panelen van de aktie van deA.  
 
De meest uiteenlopende werkzaamheden worden op dit moment uitgevoerd door 6 personeelsleden, die allemaal met een eigen servicewagen door de stad en regio trekken om de zeer uiteenlopende werkzaamheden naar volle tevredenheid te verrichten.  
 
Het originele pand aan de Kweekweg waar de eerste Veerman is begonnen, is een aantal geleden jaren niet alleen verbouwd en gerenoveerd maar ook voorzien een zonneboiler en 31 All Black zonnepanelen. met een totaal vermogen van 7750 Wp Dit is de nieuwe Opel AMPERA die subtiel is uitgedost om aandacht te vragen voor de zonne-energie Neem gerust een kijkje onder de button projecten om te zien wat we kunnen maken. 
in 2011 is Installatiebedrijf Veerman lid en mede eigenaar geworden van SUNNed een collectief van serieuze solateurs op het gebied van PV installaties. Wij verzorgen gezamelijk de inkoop, en doen individueel de montage, garantie, nazorg, monitoring en eventuele service aan onze SUNNed panelen. Een flinke stap voorwaards in zonne-energie. Bijzonder fraai zijn de SUNNed mono all black panelen, een Duits topproduct. Vraag vrijblijvInstallatiebedrijf Veerman kan u adviseren over pv systemen en daarna ook monteren. Alles onder één dak, investeren (risicoloos) op uw eigen dak.end naar de mogelijkheden op uw dak..