Zonnepanelen
Henk van Tongeren Apeldoorn in
Apeldoorn
<<=Terug naar plaats Apeldoorn

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Henk van Tongeren Apeldoorn
Zwaansprengweg 9
7332 BE Apeldoorn

tel: 055 - 3682300

Extra informatie

Welk argument u ook heeft om te kiezen voor zonne-energie, de feiten geven u gelijk. Nu meer dan ooit!   
Niet eerder was het zó aantrekkelijk om te investeren in uw eigen groene stroomvoorziening. 
Uw spaargeld is op de bank amper goed voor 2% rentevergoeding, terwijl een investering in zonnepanelen u zeker 8% rendement oplevert. Met de voortdurend stijgende energietarieven wordt dat alleen maar meer. Een zeer verantwoorde investering derhalve die bovendien stevig door onze overheid wordt gestimuleerd. Zo profiteert u tijdelijk van een laag BTW tarief op de montage (6 i.p.v. 21 %!) en kunt u profiteren van volledige BTW teruggave. Voor bedrijven zijn er nog altijd zeer interessante subsidie mogelijkheden. 
 
Dus als u uw energiekosten drastisch wilt verlagen,  
 
-prijsstijgingen wil voorblijven, 
-wilt profiteren van de nu zeer interessante subsidiemogelijkheden, 
-een hoog rendement nastreeft 
-en het milieu een warm hart toedraagt… 
 
maak dan nog vandaag een vrijblijvende afspraak met de specialisten van Henk van Tongeren, al bijna 65 jaar een betrouwbare allround installateur in midden Nederland! 
 
 
Zonne-energie 
 
De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig keer zo veel energie als we jaarlijks aan elektriciteit, gas en benzine gebruiken. Henk van Tongeren zet daarom vol in op de installatie van duurzame PV-systemen. Hiermee kunt u zelf uw eigen duurzame energie opwekken. Een mooi vooruitzicht, vooral als u weet dat de elektriciteitsprijs de afgelopen tien jaar ongeveer is verdubbeld. Als u in de toekomst voor een groot deel in uw eigen energie wilt voorzien, heeft Henk van Tongeren de oplossing! 
 
Een zonnepaneel bestaat uit onderling verbonden zonnecellen. Onder invloed van licht ontstaat in een zonnecel een spanningsverschil. Deze gelijkspanning wordt door een omvormer omgezet in de 230 V wisselspanning zoals die uit het stopcontact komt. Het proces waarbij zonlicht wordt omgezet in elektriciteit noemen we het fotovoltaïsch effect. Zonnestroom wordt ook wel zon-PV genoemd. De afkorting PV komt van het Engelse ‘photovoltaic’. 
 
De fabrikanten (Schüco, Sunned en Home-Energy) waarmee wij werken hebben jarenlange ervaring en werken met gerenommeerde instituten als TÜV en Fraunhofer. Vergeleken bij veel andere zonnepanelen biedt dit ongekende zekerheid: controleerbare kwaliteitsinspecties en Europese productaansprakelijkheid. De ultramoderne productiefaciliteiten van onze leveranciers werken volgens de strengste Europese normen, ook als het gaat om het milieu. 
 
Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema, in 2011 zijn wij door de regio “Stedendriehoek” verkozen tot lijst van duurzame 100. 
 
Allround energie- en installatiespecialist 
 
Onze activiteiten op het gebied van energie, gas-, water- en elektrische installaties zijn bijzonder veelomvattend en onze opdrachtgevers zijn dan ook zowel particulieren, (bouw)bedrijven, instellingen, vakantieparken, woningbouwverenigingen en VVE’s. Ook buiten werktijden kunt u een beroep doen op onze vakmensen. U kunt onze storingsdienst 24/7 bereiken onder nummer 055-3682300. Na het inspreken van de voice-mail wordt u door ons zo snel mogelijk teruggebeld. 
 
De 5 pijlers van onze dienstverlening zijn: 
 
● Allround loodgieters-, elektra-, en rioolwerkzaamheden 
● Energiecontracten en leveren/monteren van zonne- en windenergie 
● (grondwater)pompinstallaties en straatmeubilair 
● Warmtetechniek en schoorsteenvegen 
● Verhuur van (tijdelijke) duurzame energiesystemen 
 
Allround loodgieters-, elektra-, en rioolwerkzaamheden 
 
Al sinds de start van ons bedrijf leveren wij gewoon goed en betrouwbaar loodgieters- en elektrawerk. Het werk geldt hierbij als ons visitekaartje. Zo is uw dak echt af als onze vakmensen de dakdekwerkzaamheden hebben gedaan, hierbij hoort natuurlijk ook het traditionele koper, lood en zinkwerk. Bij elke vakkundige aannemer hoort een professionele installateur. In die hoedanigheid voeren wij in onderaanneming voor een aantal vaste aannemers (partners noemen we die graag), diverse renovatie- en verbouwwerkzaamheden uit. Dit kan natuurlijk keukens en badkamers betreffen, maar ook complete woning of gebouwuitbreidingen. Bij zeker wat oudere gebouwen kan de afvoer van vuil- en regenwater nogal eens een probleem zijn. Ook hier draaien wij onze hand niet voor om. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn met het ontstoppen van uw riool en/of met het compleet ontwerpen en het vervangen van het rioolsysteem. 
 
Energiecontracten en leveren/monteren van zonne- en windenergie 
 
Energie in de vorm van gas en stroom neemt de laatste jaren een steeds belangrijkere plaats in binnen onze maatschappij. Via allerlei commerciële kanalen wordt u als consument of bedrijf bestookt met informatie over energieleveranciers. Om u te ontzorgen in de keuze voor een energieleverancier die het beste bij u past, komen wij graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Mocht u besluiten om over te stappen, dan regelen wij voor u alle administratieve procedures. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via arnold@henkvantongeren.nl en/of 055-3682300 
 
Wij zijn dealer van verschillende zonne- en windsystemen, hierbij geldt dat wij onze leveranciers met zorg hebben geselecteerd. Wij willen u als klant absolute betrouwbaarheid garanderen, daarom is het voor ons belangrijk dat wij kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze leveranciers. Door met een selecte groep leveranciers te werken bieden wij u naast zekerheid en betrouwbaarheid ook een ruime keuze in type panelen en omvormers. Hierdoor kunnen wij in elk geval een echte maatoplossing leveren. 
 
Naast adviseren en monteren, ontzorgen wij u volledig met de aanvraag van subsidies en de teruggave van BTW. Tevens kunnen wij u onderhoudscontracten aanbieden.