Zonnepanelen
Kamerling Ennovatie in
Alblasserdam
<<=Terug naar plaats Alblasserdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kamerling Ennovatie
Ohmweg 77
2952BB Alblasserdam

tel: 078-6930594

Extra informatie

Kamerling E-nnovatie is een deskundig adviesbureau en leverancier op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Door kennis te hebben van innovatieve toepassingen in energiebeheer en duurzame technieken in de elektrotechniek kunnen we ook voor u een aanzienlijke besparing realiseren in uw energieverbruik. Ook het opwekken van energie behoort tot onze werkzaamheden.   
We zijn gespecialiseerd in professionele LED verlichting/technieken voor alle denkbare situaties. Wij kunnen u hierdoor een breed pakket met de juiste innovatieve oplossingen voor energiezuinige verlichting en installatie aanbieden. 
Van het lampje in het toilet tot aan complete kantoorgebouwen en terreinen. 
 
Kamerling E-nnovatie streeft naar continue ontwikkeling om toegevoegde waarde te kunnen bieden aan uw bedrijf. We helpen u om uw doelen te bereiken met het oog voor maatschappelijke ontwikkeling als duurzaamheid, veiligheid, energiebesparing en milieu! 
 
De installatie/montage verzorgen wij ook voor u, dat gebeurd door Kamerling Elektrotechniek. Een zelfstandig landelijk erkend UNETO-VNI installatiebedrijf, al sinds 1996 actief in alle installatietechnieken. Dit bedrijf is gecertificeerd door de KEMA volgens BRL6000, VCA* erkend bedrijf en alle medewerkers hebben het VCA*veiligheidscertificaat.