Zonnepanelen
Harleman Technische Installaties B.V. in
Alblasserdam
<<=Terug naar plaats Alblasserdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Harleman Technische Installaties B.V.
Dam 3
2952 AB Alblasserdam

tel: 078 - 6918197

Extra informatie

Harleman Technische Installaties B.V. is een solide elektrotechnisch bedrijf dat al ruim 20 jaar werkzaamheden realiseerd in de verschillende disciplines van elektrotechniek op de particuliere en zakelijke markt.   Harleman Technische Installaties B.V. volgt de ontwikkeling op de markt nauwlettend zodat wij met onze goed opgeleide, flexibele en deskundige medewerkers een klant gericht en op maat gemaakt pakket kunnen aanbieden.  
Ons bedrijf is gevestigd op het industrieterrein van Nieuw- Lekkerland aan de Veenweideweg 9 waar wij vandaan centraal onze relaties bedienen. 
 
Het doel is om met onze expertise tot klant gerichte oplossingen te komen waarbij de prijs, kwaliteit en duurzaamheid niet uit het oog wordt verloren. 
Zo hebben wij met onze ervaring en innovatie vele relaties naar volle tevredenheid kunnen helpen. 
Harleman Technische Installatie B.V. heeft een 24 uurs service die in geval van storingen zorg draagt voor adequate of tijdelijke reparaties zodat eventuele stilstand in bedrijfsvoering tot een minimum wordt beperkt. 
Bij ons kunt u ook terecht voor een klant gerichte preventief onderhoudsovereenkomst om storingen of stilstand in bedrijfsvoering zo klein mogelijk te houden. 
 
Harleman Technische Installaties is een erkend installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in: 
 
•Elektrotechniek 
•Regeltechniek 
•Verlichting 
•Brandmelding 
•Netwerken 
•Energiesystemen 
•Telecommunicatie 
 
Zonnepanalen 
 
Fotovoltaïsche zonne-energiesystemen (PV-systemen) zetten het opgevangen licht om in elektriciteit. Door de hoge kWh prijs en de snelle voortgang van techniek is het aanbrengen van zonnepanelen zonder subsidie al gauw rendabel.  
Toch kunt u in aanmerking komen voor subsidie (SDE), hiervoor moet men wel aan een aantal voorwaarden voldoen, voor meer informatie zie hiervoor de website van Senternovem of die van het ministerie van economische zaken.  
De Nederlandse overheid streeft ernaar om in 2020 twintig procent van de energie op te laten wekken uit duurzame bronnen. De salderingsregeling, waarin het door u opgewekte vermogen van uw energierekening wordt afgetrokken, blijft bestaan.  
Voor bedrijven geldt natuurlijk de Energie Invensterings Aftrek tot 40%. (EIA) 
Vanaf 2 Juli 2012 is er een nieuwe subsidieregeling voor particulieren aanschaf zonnepanelen, Klik hier voor meer informatie 
 
Waarom zonnepanelen? 
 
Enkele redenen 
 
•Zonne-energie is een schone vorm van energie. 
•Stabiele elektriciteitskosten. 
•Zorgt voor de toekomst van de komende generatie. 
•Minder afhankelijk van het energiebedrijf. 
•Hogere verkoopwaarde van de woning. 
 
Zonne-energie is voor iedereen 
 
Harleman Technische Installaties B.V. kan als u wilt besparen op uw energierekening betaalbare zonnepanelen aanbrengen. Met ons assortiment panelen kunnen wij altijd de juiste en voordeligste keuze voor u maken. 
 
De door ons toegepaste panelen zijn van het type Astronergy, ETsolar en LG met Cell type Polycrystalline. Deze panelen worden wereldwijd verkocht en zijn een beproefd product waar 10 jaar garantie op zit. (eventueel te verlengen tot 25 jaar)  
 
De door ons toegepaste omvormers zijn van het merk Mastervolt, Power-One en SMA. Deze omvormers zijn stil en betrouwbaar. De omvormer is eigenlijk het hart van de installatie en moet een zo hoog mogelijk rendement hebben.  
 
Bevestiginsmiddelen 
 
Voor het bevestigen van de panelen zijn er legio mogelijkheden, de bevestigingsmiddelen die wij voeren zijn van Click-Fit en Schletter.  
 
Montage-vergunning 
 
Voor het plaatsen van zonnepanelen is meestal geen vergunning nodig maar u moet dan wel voldoen aan enkele regels. 
 
•De zonnepanelen moeten op of aan een bouwwerk worden geplaatst. 
•De zonnepanelen moeten bedoeld zijn voor energie-opwekking voor het bouwwerk waarop of aan het geplaatst is, of ten dienste van een ander op het perceel aanwezig bouwwerk. (bijv. garage) 
•De zonnepanelen moeten één geheel vormen met de installatie voor het opwekken van elektriciteit.  
Zonnepanelen op een schuin dak. 
•De zonnepanelen mogen niet uitsteken en binnen het dakvlak blijven. 
•De zonnepanelen moeten direct in of op het dakvlak geplaatst worden. 
•De hellingshoek van de panelen moet gelijk zijn aan die van het dakvlak waarop ze staan. 
Zonnepanelen op een plat dak. 
•De zonnepanelen moeten tenminste net zo ver verwijderd blijven van de dakrand als ze hoog zijn. (bijv. hoogste punt paneel 50cm dan afstand dakrand ook 50cm) 
•De hellingshoek van de zonnepanelen mag niet meer zijn dan 35 graden. 
Harleman Technische Installaties B.V. biedt als erkend elektrotechnisch installateur deskundig advies wat voor u de beste oplossing is in uw situatie. Niet alleen het plaatsen van de panelen en de omvormer maar ook het eventueel regelen van een subsidie-aanvraag.  
 
Het ondeskundig aanbrengen en aansluiten van fotovoltaïsche zonnepanelen kan er niet alleen voor zorgen dat het paneel een slecht rendement geeft maar kan ook leiden tot brandgevaar. 
Als u de zonnepanelen aan laat brengen door Harleman Technische Installaties B.V. dan bent u niet alleen verzekerd van een goed werkend energiesysteem maar ook een veilig systeem dat voldoet aan alle voorschriften en regelgeving met het maximale haalbare rendement. 
 
Heeft u interesse in zonne-energie of vraagt u zich af of zonnepanelen daadwerkelijk financieel haalbaar zijn?  
Wilt u weten wat de terugverdientijd is en wat uiteindelijke de winst van de zonnepanelen is?  
Laat Harleman Technische Installaties B.V. u kosteloos een voorstel doen.

Specialiteit

- Elektrotechniek  - Regeltechniek 
- Verlichting  
- LED-verlichting 
- Zonnepanelen  
- Doe Het Zelf Kits 
- Offerte maken 
- Fotogallerij 
- Netwerken 
- Telecommunicatie 
- Brandmelding