Zonnepanelen
EnergieMinder in
Zwijndrecht
<<=Terug naar plaats Zwijndrecht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

EnergieMinder
Postbus 88
3330AB Zwijndrecht

tel: 078-6207206

Extra informatie

Waarom EnergieMinder   
Wilt u ook iets aan de balans van de wereld verbeteren?  
Wilt u meehelpen om de massale vervuiling van onze wereld af te remmen?  
Wilt u iets aan het verbrassen van fossiele brandstoffen doen?  
Wilt u een steentje bijdragen om vernielingen door onze westerse samenleving terug te dringen?  
Wilt u ook minder geld wegbrengen naar uw energiemaatschappij? 
 
Dan is er voor u gelukkig goed nieuws: u hoeft niet terug naar de middeleeuwen. Niet met uw bedrijf en niet in uw priveeleven. Er zijn fantastische oplossingen, zodat u uw resultaat en uw comfort zelfs kunt verbeteren en toch uw steentje kunt bijdragen. 
 
EnergieMinder wil expert zijn in al deze oplossingen. EnergieMinder weet veel over het verminderen en verduurzamen van uw energiebehoefte, over energiecomfort. En wij leren iedere dag weer bij.  
Wij delen onze kennis graag met u! Laat u inspireren op onze homepage en neem contact met ons op! 
 
Meer Met Minder 
 
EnergieMinder is Meer Met Minder-aanbieder 
 
Wat is Meer Met Minder? 
 
Meer Met Minder is de nationale energiebesparingsaanpak voor bestaande woningen en andere gebouwen. Het is een gezamenlijk initiatief van de overheid, woningcorporaties, bouw-, installatie- en energiebedrijven. Doel van de aanpak is om bestaande woningen en gebouwen gemiddeld 20 tot 30% energiezuiniger te maken. De Meer Met Minder-aanpak is een gezamenlijk initiatief van de overheid, woningcorporaties (Aedes), bouwbedrijven (Bouwend Nederland), de installatiesector (UNETO-VNI) en de energiebedrijven (VEN). 
 
Waarom is Meer Met Minder in het leven geroepen? 
 
Energiebesparing is een belangrijk wapen in de strijd tegen klimaatverandering. Door de verbranding van olie, gas en kolen voor de opwekking van energie, komen veel broeikasgassen vrij. Daardoor wordt het broeikaseffect versterkt. Het wordt daardoor warmer op aarde en de zeespiegel stijgt. Daarom willen het kabinet en de andere initiatiefnemers de uitstoot van broeikasgassen in 2020 met 30% verminderen ten opzichte van 1990. Energiebesparing in bestaande woningen en andere gebouwen is hierbij onmisbaar. 
 
Wat is het doel van Meer Met Minder? 
 
Meer Met Minder is de nationale energiebesparingsaanpak voor bestaande woningen en andere gebouwen. Het is een gezamenlijk initiatief van de overheid, woningcorporaties, bouw-, installatie- en energiebedrijven. Doel van de aanpak is om bestaande woningen en gebouwen gemiddeld 20 tot 30% energiezuiniger te maken. Meer Met Minder wil dit bereiken door de drempels voor energiebesparing weg te nemen en energiebesparing gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. De twee pijlers in de aanpak zijn dan ook: informatieverstrekking en hulp bij de uitvoering. Dit laatste gebeurt via de Meer Met Minder-aanbieder (MMMaanbieder). 
 
Wat kunt u van ons verwachten als Meer Met Minder-aanbieder? 
 
Als Meer Met Minder-aanbieder zijn wij gespecialiseerd in energiebesparing. Dat betekent allereerst dat wij u op maat kunnen informeren over de energiebesparingmogelijkheden in uw woning. Daarnaast zoeken wij uit voor welke subsidies u in aanmerking komt en helpen we u met de aanvraag hiervan. Dat scheelt u het nodige uitzoekwerk. En als u aan de slag gaat kunnen we ook de uitvoering van alle werkzaamheden voor u coördineren. Met gemak energie besparen dus. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een energiezuinige en comfortabele woning. 
 
Hoe werkt de Meer Met Minder-aanpak in de praktijk? 
 
Als Meer Met Minder-aanbieder vinden we het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de energiebesparingmogelijkheden in uw woning voordat u een beslissing neemt over eventuele maatregelen. Daarom adviseren wij u eerst een maatwerkadvies te laten opstellen. EnergieMinder is hiervoor gecertificeerd. In het maatwerkadvies ziet u het huidige energielabel van uw woning, de mogelijke energiebesparende maatregelen, welke investering daarvoor nodig is en welke besparing het oplevert op uw energierekening. Ook geeft het rapport inzicht in eventuele subsidies. Op basis van het maatwerkadvies kiest u welke maatregelen u wilt laten uitvoeren. Wij vragen vervolgens de offertes voor u aan, helpen u met eventuele subsidieaanvragen en zorgen voor de oplevering van de werkzaamheden. Als u dit wenst, stellen wij ook een nieuw energielabel voor uw woning vast. 
Energie besparen was nog nooit zo makkelijk. 
 
Hoe EnergieMinder helpt 
 
•Kennis en kunde 
•Betrouwbaar en transparant 
•Enthousiast! 
 
Bundeling van kennis en kunde 
 
Er is heel veel kennis en kunde gebundeld binnen EnergieMinder. EnergieMinder is van al de onderstaande markten thuis en kan daarmee het maximale voor u bereiken. 
EnergieMinder is een Vennootschap onder Firma, gevestigd in Zwijndrecht. De vennoten Herman Fokker en Harold Westerman onderscheiden zich met EnergieMinder in de markt door de bundeling van de voor u noodzakelijke kennis op alle deelgebieden van 
 
•energiecomfort, 
•energiebesparing, 
•duurzame energie 
 
en ook op het gebied van 
 
•financiële haalbaarheidsstudie, 
•terugverdienperiode en rendement, 
•fiscale regelingen en subsidies, 
•bouwkundige kennis en regels. 
 
Hierdoor bereikt u daadwerkelijk meer comfort met minder energie en kunt u energetisch met een gerust hart de toekomst in. 
 
Betrouwbare partner 
 
EnergieMinder is betrouwbaar en transparant. Wij onderscheiden ons niet op grote woorden of grote verhalen. Wij weten dat niemand kan toveren. Omdat we ons onderscheiden op kennis zullen wij u precies schetsen welke mogelijkheden wij zien, maar wij vertellen u ook eerlijk welke mogelijkheden er ons inziens niet zijn. 
 
Wij leggen u met onze kennis de verschillende alternatieven voor en geven u inzicht in de gevolgen ervan. De keus is daarna geheel aan u. 
 
Transparant 
 
In de uitvoering houden wij ons aan gemaakte afspraken. U weet precies wat er gaat gebeuren in een project omdat wij u niet voor verassingen laten staan. De opmars wordt precies met u doorgenomen, zodat u hier met uw eigen plannen en agenda rekening me kan houden. 
 
Enthousiast 
 
EnergieMinder is energiek en flexibel. Wij zijn erg enthousiast over ons samengestelde vakgebied en dat merkt u. 
 
Wat EnergieMinder doet 
 
EnergieMinder adviseert, regisseert en voert projecten uit. EnergieMinder bepaalt energielabels voor woningen en is daarvoor erkend EPA-adviseur. EnergieMinder is eveneens officieel Meer Met Minder-aanbieder. Meer comfort met minder energie. 
 
Of het nu gaat om zonnepanelen, dak- wand- of vloerisolatie, warmtepompen, vernieuwing van uw CV-installatie, het aanleggen van een zonneboiler, het boren van een aardwarmtewisselaar, of alleen maar om grip te krijgen op uw energierekening…: 
 
EnergieMinder heeft de kennis in huis om u te adviseren, alles voor u uit te rekenen, subsidieaanvragen voor te bereiden, fiscale en financiële gevolgen met u door te nemen en een plan op maat te maken voor uw specifieke situatie. 
 
Daarna zijn wij u van dienst bij de daadwerkelijke realisatie van de plannen. Wij nemen projectverantwoordelijkheid, wij voeren de regie over alle activiteiten zorgen voor een goed en soepel verloop van het project. 
 
Met een uitgebreide website brengt EnergieMinder u op energiebesparingideeën en wijst u de weg in het doolhof. Wij zijn niet bang om onze kennis met u te delen. Kennis die vaak enorm versnipperd is over bouwers, installateurs, fabrikanten en importeurs, wetenschap, fiscalisten, financiële experts en overheidsinstituten.