Zonnepanelen
Dekker Elektrotechniek BV in
Zwaag
<<=Terug naar plaats Zwaag

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Dekker Elektrotechniek BV
De Corantijn 91 /A
1689AN Zwaag

tel: 0229-237273

Extra informatie

Wij doen o.a.:   
- Elektrische installaties van o.a. woningen, verbouwingen, renovatie en bedrijven 
- Storingen 
- Zonnepanelen 
- Ventilatiesystemen 
- Klein loodgieters werk (keukens) 
- Netwerken (data/telefoon) 
- Elektrische verwarming 
- Verlichting 
- Laadpunt voor elektrische fiets en auto 
 
Opbrengst zonnepanelen 
 
De opbrengst van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Wattpiek. In Nederland staat 1000 Wattpiek ongeveer gelijk aan 0,85 kWh. Als u 3000 kWh per jaar wilt opwekken, heeft u dus een installatie nodig van ongeveer 3500 Wattpiek. Als uw zonnepanelen meer elektriciteit genereren dan u op dat moment gebruikt, wordt de overtollige stroom terug geleverd aan het net. Uw elektriciteitsmeter zal dan teruglopen, waardoor u flink kunt besparen. 
 
Zonnepanelen voor Agrariërs  
 
Zonnepanelen voor agrariers kunnen een zeer rendable investering zijn. Agrariërs beschikken meestal over grote daken met gunstige dakhellingen. Dit biedt goede mogelijkheden voor zonnestroom. Met de zonnestroom-panelen voorziet u in uw eigen stroombehoefte en kunt u voorgoed afrekenen met de stijgende stroomprijzen!  
 
Zonnepanelen met subsidie (agrariërs) 
 
Investeringen in zonnepanelen worden gestimuleerd door de overheid. Hierdoor kunt u gedurende 30 jaar gegarandeerd en vrijwel risicoloos rendement maken op uw investering! Daarnaast kunt u gebruik maken van allerlei fiscale voordelen. Zo bestaat de regeling Tijdelijke Willekeurige Afschrijving (WIA). Met deze regeling kunt u uw PV-systeem in 2 jaar volledig versneld afschrijven. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Kleinschaligheidsafrek (KIA) en de Energie Investeringsaftrek (EIA).