Zonnepanelen
Oldenhave Installatiegroep in
Zutphen
<<=Terug naar plaats Zutphen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van zonnepanelen leveranciers/installateurs in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de zonnepanelenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Oldenhave Installatiegroep
Kleine Belt 3
7202 CS Zutphen

tel: 088-0085320

Extra informatie

Over Oldenhave   
Eén aanspreekpunt voor al uw storingen, onderhoudsklussen en werkzaamheden binnen en buiten uw woning: Oldenhave Installatiegroep wil een bindende factor zijn tussen mens en techniek. Een bedrijf dat uitblinkt in kwaliteit én klantgerichtheid. Een mensgerichte, milieu- en kwaliteitsbewuste organisatie waar u te allen tijde op kunt rekenen en vertrouwen.  
 
Altijd snel ter plaatse 
 
Oldenhave is in 1984 als installatiebedrijf ontstaan en is uitgegroeid tot een sterke installatiegroep met meer dan 80 medewerkers. Inmiddels hebben we een krachtige positie verworven in de regio en daarbuiten. Omdat we vanuit vier locaties werken, zijn we altijd snel bij u ter plaatse.

Specialiteit

> Ketel vervangen  > CV-installatie 
> Onderhoudscontracten 
> Loodgieterswerk 
> Dakbedekking 
> Verlichting 
> Airco